icon

Je bezpečné ohrievať Sunar po uložení do chladničky?

4. jan 2026

Chcela by som sa poradiť, môžem urobiť Sunar dať ho do chladničky a keď bude malý hladný prihriat v ohrievači napr za 4h?

anonym_b78aa0
4. jan 2026

@anonym_autor ved nove mlieko urobis do par sekund na co drzat cosi 4 hodiny v chladnicke?
Nerobila by som to , urob vzdy cerstve

anonym_84cd90
4. jan 2026

Nie

deedol
4. jan 2026

Nema sa to

danka_gi
4. jan 2026

@anonym_autor nie. Umele mlieko sa ma hned vypit. Neviem, preco to chces robit. Ale ak preto, ze ti babatko silno place ked je hladne, tak si ludia kupuju mliekomaty. Spravi ti to mlieko ako kavovar. Alebo ak ti babo vydrzi, tak si dqj do termosky horucu vodu a do nejakej flasw studenu a zriet si to na optimalnu teplotu (ja som pouzivala kuchynsky teplomer). Alebo niektore mamicky uz maju v oku na kolko maju zohriat vodu aby mala za rie 4 hodiny v termoske idealnu teplotu a len ju das do flase a zarobis mlieko. 🙂 takze radsej by som takto postupovala ako mlieko v chladnicke, lebo to mlieko vydrzi max hodinu a uz je pokazene

anonym_6605e2
4. jan 2026

Ak je tvojim cieľom aby sa dieťa pozvracalo či revalo lebo ho boli brucho a malo značku tak to urob

sara07
4. jan 2026

nie
však urobit um mlieko je rychlovka, mlieko sa nema zohrievat
ja som čo nedopil vždy vyliala a čerstve

tinka3435
4. jan 2026

Nie .Ja používam Nutrilon a tam je napísané že do dvoch hodín nedojedene alebo urobené mlieko zlikvidovať.Ale pokiaľ deti nedojedli hneď som vyliala.Po pol hodine už smrdelo nieto ešte po dvoch alebo štyroch hodinách

anonym_905f0d
4. jan 2026

NIe
Priprav si vodu do fľaše, dávku mlieka vedľa, pred kŕmením zmiešaš, Je to rýchlejšie ako zohrievanie.

anonym_47a659
4. jan 2026

@anonym_autor nie umele mlieko sa moze dopit do 2 hodin od urobeni potom uz nie. Tam uz potom ohrozujes zdravie dietata ked uz dlhsie nechas.Ohrievat v mikrovlnke tiez nie. Ked uz tak bo vodnom kupeli.

autor
5. jan 2026

A napríklad urobím sunar nedopije nechá trošku pohrame sa a môže to dopit potom? Napr za 30-45min?

luliu
5. jan 2026
@anonym_autor

A napríklad urobím sunar nedopije nechá trošku pohrame sa a môže to dopit potom? Napr za 30-45min?

@anonym_autor nie, také mlieko sa vylieva. Neviem aké staré dieťa, ale má sa najesť a basta. Mlieko je jedlo, načo dávať každých 30 min? Keď je smadne, treba dať vodu

galganka
5. jan 2026

Kľudne ho ohrej. A potom ho ovoňaj. Iba ovoňaj. Nemusíš ani chutnať. A sama si odpovieš, či dáš dieťaťu prihrievané UM.