Koľko umelého mlieka pijú vaše dvojtýždňové bábätka?
Ahojte prosim kolko vypili vase dvojtyzdnove deti ? Mala pije 90 ale po pol hodine je zase hladna a vypije dalsich 30 len sa mi zda vela jej dat naraz 120 ,nepapa pravidelne kazde tri hodky tal neviem ci to potrebuje potom dohnat naraz
Dakujem za odpovede
@kiarka333 Ja som davala podla potreby, myslim, ze sme v tomto veku boli tiez na tych 90ml a ked bolo treba, tak sme pomedzi to zarobili dalsich 30.
My sme v 2 týždňoch boli na 70ml každé 3hodiny a postupne sme zvyšovali o 10ml vždy keď sme videli že jej to je už málo🙂
@kiarka333 ja by som povedala takto... Radšej spraviť 120 a vypije ti to dajme tomu každé 2 hodiny.... Ako jej spraviť 90tku a za pol hodinu pýta... Ani nejde o to ze jej dorobíš to mlieko ale o to ze sa jej ta 90tka nestihne stráviť.. Naša vypila tiez 90tku v 2 týždňoch a všetci ze co ju prekrmujem... A teraz ma 3 mesiace a stále vypije 90-120 to ono záleží od bábätká .... Nebolieva ju brusko? Koľko vypije cez deň a koľko v noci?
Mam tiez 2 tyzdnove a dr mi odporucila dat 60-70ml a tiez mam pocit ze neplace kvoli brusku ale hladu..lebo dudel ide zjest...myslite ze mam dat viac? Lebo sa neda utisit..tak place..

@kiarka333 keď ešte chce, kľudne daj.