Máte skúsenosť s Nutrinolom H1?
21. nov 2014
Mame 5 tyzdnoveho syna a krmime ho bebou h1 a kaka nam kazdy 3 ci 4 den a tiez ma bolave brusko nevie prdkat
tak trochu do vody dať čaj rascový a mliečko do toho,,,,my užívame Nutrilon ,a v pohode aj 1 aj 2 , teraz sme mali prejsť na 3 a museli sme prestať, a šúchať po brušku, aj s krémikom majú v lekárni,,,najlepšie s dr. poradiť
Ahoj, ja som u malého zacala s nutrilonom, nielen ze maval bolesti bruska a zastavene vetry, ale dostal mi este aj ekzem.tak po vsetkych peripetiách po koznom mi kamoska povedala, nech skusim vymenit nutrilon za bebu a bolo aj po ekzeme aj bolestiach..cize fakt kazdemu sadne nieco ine, ...vela stastia

kazde dieta je ine a vzdy mu nieco ine sadne. Ja som bebu odmietla, isli sme hned na Nutrilon. Mali sme h-ckovy, kedze som alergik. Spokojnost do 2 rokov 😉 Inak koliku sme mali tiez v nejakom 3-4 tyzdni dva tyzdne v kuse, dost pomohli hned nasedene probiotika pre babatka a espumisan. V probiotikach dalej pokracujeme, osobne som spokojna, cim kvalitnejsie tym lepsie 🙂