Môžem dať umelé mlieko určené pre 6 - 12 mesačné dieťa 20 mesačnému?
ahojte maminky,
pisem sem pre radu a nazor....manzel kupil omylom 2 balenia UM 2-jku (co je od 6mes. no my uz mame 20mes.)
Mozem to dat v pohode malemu vypit, ci mam ist radsej vymenit za 3-jku? dakujem 🙂
myslim ze sa malinkemu nic nestane, len toto mliecko nema taku vyzivovu hodnotu ako maly uz potrebuje.. ma menej vitaminov, mineralov a pod. a asi ho aj menej zasyti... ako radi maminka predo mnou, neda sa vymenit? ak nieje otvorene, mate blok z obchodu.. skuste sa spytat..
slabsie? myslela som skor ze to bude opacne. Cim vacsie cislo...pre strarsie deti, tym je tam menej zivin, lebo dietatko papka viac vytaminov a ine potraviny,nez ked pilo predtym vacsinou len mlieko.
Vymenit sa samozrejme da,len manzel ho kupil ked isiel zo sluzobky po ceste cca 100km od nas, tak kvoli vymene 2 krabic mliecka sa nam tam nechce a ani neoplati 😀 😀 preto pisem tu po radu,ze ci to mozem malemu dat 🙂
@amy_
@stanulienkat
@84verca84
@verronicka Vyskušaj a uvidíš. V každom prípade mu neublížiš. A keby sa ti zdalo, že je po nom hladny, skus mu dať do tej dávky, ktorú mu pripravuješ o pol odmerky viac.
@84verca84 on uz ma 20mes. a mliecko ani nepije od hladu ako skor od smadu, lebo popapka este kopu ineho medzitym 😀 Dokonca jedno obdobie ani mliecko nepil vobec az za posledne 2mes. sa zase rozpil. ale dakujem za nazor.
@verronicka Tak keď ho má skôr od smädu, tak to nerieš. On možno tiež nepocíti zmenu. Veľa zdaru
@melanka21noo...ponuknut to nechcem zbytocne keby to mohol maly vypit, naco to predavat, plnu sumu by som za to nechcela a ked to neni zlacnene aspon o polovicu sa to tazko predava 🙂
@melanka21 nooo...na bazar nechcem zbytocne keby to mohol maly vypit, naco to predavat, plnu sumu by som za to nechcela a ked to neni zlacnene aspon o polovicu sa to tazko predava 🙂
@verronicka : dat mu to mozes len ci to bude chciet, neviem ake mlieko pijete ale moja napriklad pije nutrilon a tam 1 a 2 je chutovo uplne ine ako 3, trojka je taka chutnejsia, moja by sa uz dvojky nenapila ani za nic

To mlieko moze byt slabsie.ak sa da,radsej to vymen.