icon

Nutrilon a pučenie sa

28. mar 2023

Mám 8 týždňové bábätko a papá nutrilon nenatal. Veľa sa pučí, tlačí, plače po jedle. Čítala som že nutrilon dosť zapeká. Je to pravda? Dávam mu aj biogaiu aj sab simplex a aj tak tlačí ako keby na stolicu. Mali ste to niektorá tak? Aké mlieko pijú vaše bez problémov? Mám predčasniatko narodené v 32 tt

nikol789
•
28. mar 2023

Každému bábätku sadne iné mliecko.
My sme mali nutrilon ten nás zapekal...
Nám sadlo Hipp combiotik

liloastitch
•
28. mar 2023

My máme Nutrilon AR a tiež ju zapeká.

kris_tin257
•
28. mar 2023

Nutrilon je ťažké mlieko, aj v pôrodnici sme mali na výber bebu a Nutrilon a sestričky hovorili že po nutrilone zvykne boliet bruško že je to ťažké na trávenie odporúčali bebu radšej... My aj pri synovi aj pri dcére sadol HiPP combiotik

surama
•
28. mar 2023

Nutrilon bohuzial vela detickam nesadol. Mojmu davam Sunar, ale musis poskusat, co sadne tvojmu. U nas to bola dost viditelna zmena k lepsiemu, ked sme presli na Sunar.

viktoriac1
•
28. mar 2023

Ja mam 10tyzdnove babetko, a strasne sa puči, tiež aj po jedle aj cely den,ma bolesti, a stolicu ma každý deň ale bolestivú, a tým že vkuse tlači tak aj vkuse zvracka dávam mu nutrilon konfort kolik, už ho mame mesiac a ale podľa mňa mu nesedí, chystám sa ho vymeniť za kendemil alebo france lait

autor
•
28. mar 2023

My sme si dnes dali predpísať beba d tak skúsime a dúfam že to bude lepšie 🙏 lebo to nonstop pučenie sa je na nervy 🙄

100daniela
•
24. apr 2023

A ako vám sadlo nové mlieko?
Normálne som sa zamyslela či som ja nepisala túto otázku :D presne ten istý problém sme mali. Teraz máme Nutrilon profuture 1. Máme ho týždeň. Najprv vyzeralo že bude lepšie ale asi je ešte horší ako nenatal. :(

autor
•
24. apr 2023

@100daniela no z tohto nového aspoň pravidelne kaká každý deň, ale plač a pučenie sa neprešlo, aj keď musím povedať že trošku to bolo lepšie ale trápil sa malý aj s Bebou. Tak som kúpila kvapky babycalm a mám nové, kľudné bábätko 😃 odporúčam, tie kvapky sú zázrak 👌😃