icon

Ohrievač dojčenských fliaš

gabriela1989
7. apr 2018

Ahojte, prosím poraďte, ktorý ohrievač dojčenských fliaš je dobrý, teda rýchly, prípadne s termostatom, spoľahlivý. Čítala som viaceré fóra, väčšina matiek to neodporúča, ale ja ho naozaj potrebujem. Maličkú dojčím, no mám málo mliečka (stres z dlhej hospitalizácie v nemocnici a zo zdravotných problémoch malej), takže prikrmujem a nestíham aj dojčiť aj pripravovať mlieko. Naozaj potrebujem odporúčanie a nie presviedčanie, že je to somarina. Ďakujem

pininka
•
7. apr 2018

Ja mam avent a som max spokojna. Nechapem preco to mamicky neodporucaju, ja som to vyuzila asi najviac zo vsetkeho pre deti. Cez noc som dala do flase prevarenu vodu,supla do ohrievacky a ked deti vstali,leb nadavkovala mlieko a sup papat,aby sa neprebrali velmi. Cele to trvalo par minut a mohla som ist spat.

lenkakravcova
•
Autor odpoveď zmazal
•
seagul
•
7. apr 2018

Ja mám Beurer, sestra Avent, spokojnosť rovnaká. Ako píše pininka, je to super vec a dobre investovaných 30e.

renatka100
•
7. apr 2018

Mam termosku a plus studenu vodu zriedim a je to hned hotove (mam to vzdy pripravene na nocnom stoliku) v ohrievacoch sa caka aj pat minut a to uz by bolo v noci vela revu

pininka
•
7. apr 2018

@renatka100 necaka sa nic, ta voda je tam ohriata cely cas, vecer dam flasu do ohrievaca,termostat na teplotu aku potrebujem,dieta sa zobudi a len nadavkujem mlieko.

renatka100
•
7. apr 2018

@pininka a aky pres e mas, posles mi prosim link

pininka
•
7. apr 2018

@renatka100 neviem ci konkretne tento sa este predava,lebo ja ho mam uz 10 rokov, je to avent. Zajtra ti ho odfotim.

bubato1
•
7. apr 2018

ja mam tommee tippee ,je super ak chces posuniem ti ho za par € ,ja som bola spokojna nekojila som vobec takze viem ze je to fajn pomocka ...

renatka100
•
7. apr 2018

@pininka mala som avent pri prvej dcere pred 7 rokmi ale ten sa musel zapnut a nemohol byt stale teply, to trvalo kym sa mlieko zohrialo…okrem toho ho bolo treba stale cistit od vodneho kamena stale tam svietila kontrolka, neboli sme spokojni a preto sme zohrievali iba napustenom vody z kanvice. Teraz potrebujem zohrievat vodu na um a preto volim radsej z termosky. Dik za radu.

gabriela1989
autor
•
8. apr 2018

No práve, že chceli sme od aventu, ale po prečítaní všetkých možných recenzií si myslíme, že nie je dobrý. Momentálne sú v predaji len dva druhy, drahší ohrieva príliš dlho a lacnejší zase nemá poistku vypnutia, čiže treba sledovať, kedy zhasne kontrolka a vypnúť ho :( zaujal ma ohrievač od firmy NUK, ale neviem či je dobrý. Ťažko sa hľadajú nejaké recenzie na tieto ohrievače.

seagul
•
8. apr 2018

Ja mám tento https://www.mall.sk/sterilizatory-flase-ohrieva.... Vie držať teplotu ( takže voda má stále 40 stupňov), rychloohrev po ktorom sa sám vypne a mám ho pustený Non stop.