Podľa čoho zistím, že máme prejsť z Pre 1 na 2?
Ahojte, prosím vás, podla čoho zistím, že mám už prejsť z mliečka PRE na 1 a potom z 1 na 2 atď ? Je to podľa veku dieťaťa presne, alebo ako dlho môžeme ostať na PRE ?
kludne mozes zostat na jednotke my mame nutrilon anticolics a to 2 ani nie je tak sme na 1 moja bude mat zajtra 9 mesiacov
PRE sa najviac podoba materskemu mlieku, preto sa moze podavat v principe neobmedzene, ako sa moze aj neobmedzene dojcit. Takze PRE mlieka pozes podavat cely cas, ako keby dieta bolo dojcene, nemusis nikdy menit.
1 a 2 mlieka su viac-menej iba pre kseft firiem, ale urcite by som ich nepodavala skor, ako je to odporucane na obale alebo lekarom.
Uplna blbost su podla mna 3 a tzv. junior mlieka. To uz deti s kludom mozu pit normalne mlieko, samozrejmen, ak nemaju prave alergiu na mlieko. Radsej prirodzene mlieko ako technologicky vysoko spracovany produkt, na ktorom niekto dobre zaraba. Ale to je moj nazor.

@mirka1611 a nie je tam nikde napísané, od-do akého veku / mesiaca sa má podávať? kedysi tak aspoň na nutrilone bolo...