icon

Skúsenosti s Hipp Combiotik

st_277
31. júl 2021

Ahojte, ake mate skusenosti s mlieckom hipp combiotik pre novorodencov? nezapekalo Vam deticky alebo nieco podobne?

Skúsenosti s Hipp Combiotik
katka281
•
31. júl 2021

@st_277 nas maly ho ma cca od mesiaca/dvoch- zial som nemohla kojit. A mame ho doteraz, ma skoro 7 mesiacov. Ako jedine ho vobec nezapekalo, chuti mu a aj cenovo mi pride prijatelne. Predtym sme skusali asi 3 druhy mliek a zo vsetkych mal bolesti brucha. Hipp combiotik je pre nas top!

eskop
•
31. júl 2021

@st_277 pre nas toto bolo katastrofa mlieko..mala sa stale pucila a plakala velmj

simca1106
•
31. júl 2021

Pre nas najlepsie mliecko, odporucam. Skusili sme par, ale toto sadlo najlepsie. Kazde babatko je ine, mojmu sadlo, inemu nemuselo.. treba skusit

rebekamarcusko
•
31. júl 2021

Pri oboch synoch som ho mala. Mladsi mal najprv nutrilon a zapekalo ho. A hipp planujem kupit di zasoby aj teraz,keby bol problem s kojenim 😊

tara42
•
31. júl 2021

@st_277 mame ho na vecer popri kojeni a za nas super.

lucka_1998
•
31. júl 2021

@st_277 u nás sadlo predtým sme vyskúšali vela mliek nesedelo ani jedno ale Hipp papa uz konecne super 🙂

mimi2019
•
22. nov 2022

Vyskusane, vyborne mlieko, zasyti na dlhsiu dobu, neboli z neho brusko a stolica ok, no zo skusenosti...grcka sa z neho viac...pisu aj ostatne mamicky..neviem preco.HA urcite zo zaciatku. AR zapeka a ma vyriesit problem s grckanim, no zapeka,tak opatrne.

kris_tin257
•
22. nov 2022

U nás fungovalo 2 roky, Nutrilon a Sunar vôbec nesadol ešte občas Beba sme dali keď HiPP bol nedostupný.