icon

Skúsenosti s Nutrilon AR

svetla25
31. mar 2021

Dobrý večer,prosím vás, ma niektorá z vás skúsenosť s nutrilon ar? Mali sme problém s grcakanim tak prešli na toto mliecko ale veľmi ju zapeka bez rurky sa nevykaka. Neskutočny plac..skúsili sme bebu ar od tej grcakme ešte viac. Pomohli vám nejaké kvapky???

limetka69
•
31. mar 2021

@svetla25 kupte si nutriton.

svetla25
autor
•
31. mar 2021

@limetka69 na začiatku som kojila vrackala aj z toho a veľmi schudla tak som prešla na obyčajný nutrilon toho tiež vrackala tak nám doktor predpísal nutrilon AR ale veľmi ju z toho zapeka

lyci
•
31. mar 2021

@svetla25 skuste kozie Naše mléko. maju aj v DM

petrisa213
•
31. mar 2021

Koľko ma malička mesiacov? My sme mali Bebu AR a tiež strašne zapekalo, dávala som probiotika tie kúsok pomohli a veľmi rýchlo sme v 4 mesiaci prešli na prikrmy, hlavne vodnate ktoré tiež pomohli. Vyhýbala som sa mrkve a banánu a v 6-7 mesiaci som zaradila už aj ovsené vlocky, ktoré jej tiež veľmi pomohli.

svetla25
autor
•
31. mar 2021

@petrisa213 ma ešte len 6 týždňov 😔

petrisa213
•
31. mar 2021

@svetla25 joj tak to ešte veľmi malinka. Ale probiotika určite dávať môžeš. Skus ešte vyskúšať inú značku 🤷‍♀️ viem ze niektoré kamošky aj 3-4 museli skúsiť kým nasli vhodnú. Len neviem kto všetko vyrába aj AR.

danielahamar
•
1. apr 2021

Nas ARko prehana, ale ak zapeka. Vyluhujte za hrsť ov. vlociek v 2dcl bode, nechajte odstáť a potom z tej vody zarobte mlieko, niekto dáva každé papanie, ja som dávala 2-3x denne. Dávala som to cca 3dni, odvtedy mame pokoj, mame 3m.

littleloves
•
1. apr 2021

@svetla25 Sunar ar. Je to ar comfort, čiže proti grckaniu a zároveň proti zapekaniu. Veľa mamičiek si ho pochvaľuje.

littleloves
•
1. apr 2021
svetla25
autor
•
1. apr 2021

@littleloves ďakujem ❤

evaandraskova32
•
7. jún 2022

Mám na predaj Nutrilon AR 1 ak by mal niekto záujem 15 eur za kus