Sú deti na umelom mlieku viac chorlavejšie?
Su deti ktore boli na umelom mlieku od narodenia viac chorlavejsie a nachylnejsie na choroby? bola by som rada ak by pisali mamicky ktore odchovali babatka na UM ,ako je to s nimi teraz ked su uz starsie
ahoj ja som Maleho kojila 1 mesiac potom uz bol na umelom mliecku a neboli sme doteraz chori
moj bol od narodenia na UM, a este nikdy nebol chory, ziadne ATB, ani sople a pod. (klop-klop), ma 18 mesiacov 🙂
Neviem...
Jedno som kojila, druhe nie......ale tieto dookola neunosne hadky dvoch taborov mi uz lezu dobre na nervy... 😝
My vsetci vieme (aj kojace, aj nekojace) ze materske mlieko je idealna potrava pre novorodenca....je to prirodzene....to mlieko, ktore nam vyteka z prs, tam urcite nie je len tak Z PRCE!
Ak matka nemoze kojit, tak nemoze...co sa zabije? Urcite nie je zla matka. Ale, ak sa zacne uspokojovat komentarmi typu: " No to materske mlieko nie je az take dolezite pre dieta a jeho imunitu a zdravie" ..........tam zacina ten rozpor a tie hadky medzi kojacimi a nekojacimi....... ( a pritom v kutiku duse si aj tak hovorite, ze je skoda,ze ste nekojili...)
No a po roku- 18 mesiacoch......uz mi to kojenie pripada dost divne.... 😖
moja dcéra má 8 rokov kojená bola 3 týždne a zatiaľ 2krát užívala ATB,syn má za mesiac 4 roky kojený bol 8 mesiacov a chorý ešte nebol,soplíky nerátam ako chorobu,nie je pravda že nekojené sú častejšie choré 😉
Starší býval často chorý, ale to skôr kvôli tomu, že bol predčasne narodený, od roka a pol je OK, v pohode 🙂 chorý tak preimerne.. a bol na UM od štyroch mesiacoch.. Mladší , plne dojčené dieťa, bol chorý často... čaastejšie ako ten na UM

nehnevajte sa dievcence, ale podla vasich odpovedi aby som rozmyslala, ze prestanem dojcit, lebo vsetky deticky na UM su zdrave a tie co su na materskom su chore ☹
Myslim si, ze dojcenie je pre dieta rozhodne lepsie aj zo zdravotneho hladiska - to je moj nazor 😉 To, ze to nie je vidiet u dietata do pat rokov, nic neznamena.