Testovanie umelého mlieka Beba
Ahojte mamičky, otváram testovaciu diskusiu o umelom mlieku zn. Beba. Zapojila som sa do testovacieho programu, budem rada, ak sa sem pridajú aj ostatné maminy 😊.Minulý týždeň mi dorazilo kuriérom mliečko Beba Optipro Comfort 3.Veľmi ma to potešilo. No a tento týždeň som ho malinkej začala podávať ( mám skoro 14 mesačné dievčatko ). Keďže je doteraz ešte občas cez deň a v noci dojčená, obávala som sa jej reakcie. Na prvý krát odmietla, s výzorom, že ja nič iné okrem maminho piť nebudem 😊. No veľmi ma prekvapilo, keď druhý deň som jej ponúkla a pekne sa napila a dnes sa napije už aj z pohárika (doteraz z neho pila len čajík a vodu ). Budem rada, ak sa navzájom podelíme o skúsenosti s um. Nám toto mliečko evidentne chutí, som rada, že cez deň už nemusím veľmi kojiť a postupne odstavujem malú. Plus, páči sa mi praktická plechovka 😊. A aké máte vy skúsenosti s um a odstavovaním od dojčenia?
Nie, potrebovala som ju odstavit hlavne kvôli tomu, že som začala pracovat a svojho mlieka už mám veľmi malinko
No my papame bebu tiež. A práve bebu optipro comfort. Už sme na 2ke. 🙂síce to nemám s čím porovnať, lebo iné mlieko sme ani neskúšali. Ale ani nemám dôvod ho menit🙂
Malému toto mliečko veľmI chuti, dobre sa vo vode rozpúšťa, neboli ho bruško a zasýti ho.
Bebu môj malý pije od cca 3. mesiaca, môjho mlieka mal už málo, tak sme odskúšali značky od Nutrilon, baby love, Sunár až nám sadla Beba a papka ju už 10. mesiac ale tu Optipro 2.

ty si len kvoli testovaniu odstavila svoje dieta od dojcenia? ... inak tem o umelom mlieku aj skupin je tu plno staci sa do nejakej pridat netreba zakladat novu😉