icon

Trojmesačné bábätko nechce piť mlieko

miriam108
2. máj 2017

Žienky, potrebujem radu. Mám trojmesačné bábätko a už piaty deň sa trápime pri papaní. Proste od piatku nechce piť mliečko. Od začiatku sme na Um, doteraz papala krásne. Na dva krát vypila fľašu, odgrgla si a dopila. No lenže teraz si pýta papať, dám jej odpije trošku a bojujeme. Vypľúvala mi cumel, krúti sa pri jedení. Ide ma z toho poraziť. Prosím vás stretla sa s tým niektorá z vás? Ďakujem za každú radu.

djubka
•
2. máj 2017

Mozno ju boli hrdielko, alebo ma nezdravie v ustach, chod s nou k lekarke, tri dni je dost, aby nebola dehydrovana

miriam108
autor
•
2. máj 2017

@djubka každý deň jej čistím ústočka, nezdravie určite nemá. To ma napadlo ako prvé, ale nič jej nevidno. Cumlík má v puse stále. Jedine ak to hrdielko. Stále je taká istá, smeje sa, spokojná. No nič, zajtra asi pôjdem ku doktorke, nech ju pozrie.

celasapremenim
•
2. máj 2017

ak takto razatne odmieta to umele mlieko, tak zrejme jej nerobi na zazivanie dobre a je potrebne skusit nejake ine, inu znacku, iny typ a riesit

momi1_1
•
2. máj 2017

Zúbky by to byť ešte nemali. Treba kontrolovať ústočká, či sa v nich náhodou niečo nespravilo a napadlo ma, možno by to chcelo zmeniť mliečko. U niektorých detí je bežné, že sa im chute menia a sú zas deti, ktoré pri jednom vydržia stále. Poskúšala by som aj to obmeniť

miriam108
autor
•
2. máj 2017

@momi1_1 Papáme Nutrilon Ar, máme reflux. Toto je už naše tretie mliečko. A to je zo všetkých najlepšie, čo jej sadlo. Už ho pijeme od šiesteho týždňa. Napríklad teraz po štyroch hodinách vypila celú fľašu 180 ml. Pili sme každé tri hodiny od 150 do 180. A nemala problém.

kacenka2803
•
2. máj 2017

@miriam108 ahoj mi kým sme našli správnu značku mliečna tak sme vyskúšali nejaké 4 mal s beby reflux Nutrilon katastrofa kupujeme UM v DM a super každé babo je iné nás niekedy vipije viac niekedy menej doplňuj tekutiny aby nedošlo k dehydratácii poskusaj kúp dve mliečna rozdielnich výrobcov a uvidíš ako drobček zareaguje

anjelicek26
•
2. máj 2017

@miriam108 nasi mali nechutenstvo pri zuboch (vysli v 4 mesiacoch), pri nedostatku zeleza, pri bolavom hrdle, ked mali v ustach zabku a vzdy asi tyzden po ockovani, ale ze fakt kazdom.

miriam108
autor
•
2. máj 2017

Ďakujem dievčatá, najmudrejšie bude, keď pôjdem zajtra ku doktorke, nech mi ju pozrie. Zbytočne sa stresujem, už načisto ošediviem.

djubka
•
3. máj 2017

Ar mlieko nemen, pomaha, aj nam ho dali , dcera mala tazky reflux, daj potom vediet ako to dopadlo

gabona1
•
6. máj 2017

Ahoj, ja som mala podobný problém so synom, my sme vtedy vymenili mliečko, poradila mi to detská doktorka a pomohlo. Teraz pri treťom synovi som zase mala problém, že po ukončení kojenia mi odmietal všetky umelé mliečka, ja už ani neviem či sme skúsili 4-5 rôznych, nakoniec mu zachutilo amilk bifido. No človek by neveril, aké sú tie deti špekulantské...

miriam108
autor
•
7. máj 2017

Žienky, tie deti sú riadny špekulanti! Ja si môžem oči vyplakať, že nechce papať a ona len vymýšľa. Už papáme normálne. Dúfam, že toto bola prvá a posledná kríza v jedení, lebo ma trafí šľak. 😝

djubka
•
8. máj 2017

No vidis, nakoniec je vsetko ok, zdravicko!!!