icon

Umelé mlieko a slabšie kakanie

23. sep 2021

Ahojte idem si pre radu. Od začiatku. Malá sa mi narodila cisárskym čiže sa mi mlieko spustilo kúsok neskôr dovtedy v nemocnici bola na Hippku je pravda že nekakala pravidelne ale kakala. Doma už bola na mojom mliečku a kakala takmer pri každom plienkovaní. Lenže sa stalo že sa mi zapálili prsia a odvtedy už mám menej a menej mlieka to znamená že pomaly prechádzame zas na umelé lenže zase mi prestala dáko kakať. Prdká si, nebolí ju bruško a nemá ho ani tvrdé. Ako dlho je nornalne nekakať z UM?! Prepáčte možno blbá otázka ale som prvorodička. A v starších diskusiách som sa nedočítala lebo tam boli rozdielne názory a niektoré boli že aj niekoľko dní ale myslím si že z UM by mala každý deň.

anabell1985
•
23. sep 2021

My sme dali Kendamil a kaka kazdy den. Alebo kazdy druhy den

budiakova
•
23. sep 2021

Ahoj. Z pôrodnice sme odchádzali so Sunarom expert HA1 a malý mal denne aj 2-3x stolicu. A dvakrát sa nám tiež stalo, že 2 dní nekakal, tak som volala na detské oddelenie a doktorka povedala mám kúpiť Bebu sensitiv a Dophilus. Rodila som tiež sekciou. Mala som začínajúci zápal, laktačná poradkyňa mi pomohla a odvtedy už len kojím. Kľudne mi napíš ak by si potrebovala pomoc.

patriciaem
•
24. sep 2021

Ahoj. My sme od narodenia na umelom mlieku. Malý mi kaká raz do dňa no niekedy aj dvakrát. Kým je bábätko spokojné, neplače a priberá tak by som to ani neriešila no každopádne ju sleduj. 🙂