Zmena umelého mlieka: Ako zvládnuť problémy s refluxom?
Ahojte baby idem postupne malému som hneď v porodinirdala Babylove UM ale malého strašne zapekalo po dvoch týždňoch mu pediatrička predpísala Bebu Sensitive začal mi aj trošku vygrckavat a občas mu išlo aj z nošteka trochu mlieka a stále sa pučil nespokojný proste hnevá sa aj pri papani doktorka ma poslala na sono že či nemá reflux ale akurát na tan just mi malý nechcel pred vyšetrením vôbec papať vypil Max 10 a mal jeden atak o pár dní som išla k dokrorke aj s výsledkom a a tým že malý sa stále puči je nepokojný proste to vidím na ňom že aj keď papal je prebaleny je mu teplo tak stále tlačí a ona mi povedala že teda mám vyskúšať Bebu AR pred dvoma dňami som ju nasadila s tým že postupne a teraz akože naozaj neviem že čo ak nemá reflux a pije AR mlieko ? Zatiaľ nevidím rozdiel žiadny raz vygrcka po Sensitive raz po AR už sa mu snazim dávať to AR ale neviem naozaj už som zúfalá nie je to liečenie mrvenie niečo čo sa týka travania než reflux? Máte niektorá podobné skúsenosti? Ďakujem

To ze sa puci, nie je reflux...pri refluxe sa deti ohybaju do luku, nemusia stale aj grckat, ale ja pri dcere pocujem ked sa jej mlieko vracia spat, prehltne to a uz place..vela grga, cka sa jej casto a nemoze lezat na rovnej podlozke...prvy syn pil Ar mlieko ale bol aj normalne vysetreny, mlieko mu pomahalo..podla mna sa nestane nic, to Ar mlieko je iba hustejsie...moze preto zapekat..treba davat probiotika