icon

Zápcha u bábätka po umelom mlieku: Babylove vs. Beba Sensitive

misulikver111
Dnes o 11:08

Ahojte maminky malému som dala hneď v pôrodnici umelé mlieko Babylove z DM už v nemocnici som si všimla že stolica hustne malý má 19 dní a kakao sám v nemocnici a ako sme prišli domov asi 2 dní odvtedy mu pomáham dávam biogaiu doktorka mi odporučila babycalm ale má kŕče tlačí aj keď sa vykaka tak stále je taký nepokojný zaspí a o 10 minút je hore a akoby tlačil stolicu má skôr by som povedala tvrdšiu ako mäkkú nie je v prazenicovej forme ale idú mu najprv také tvrdé samotné bobky a potom taká mäkšia ale musím mu pomáhať ja inak by sa nevykakal sám no nevidím v Tom žiadnu pomoc vtych kvapkách babycalm videli ste ucinok po týchto kvapkách hneď alebo ?
Volala som doktorke ťa mi kázala že keď nepomáha mám skúsiť Bebu Sensitive no neviem čo mám robiť či zmeniť doplnky alebo hneď samotné mlieko vykakať sa s pomocou vykaka ale kŕči puči sa stále tak neviem sama poraďte mi prosím

anonym_3c5807
Dnes o 11:18

Nam pomohol sunar sensitive, deti z toho kakaju redsie stolice

anonym_d149e5
Dnes o 11:23

@misulikver111 asi ho z toho boli bruško a je zapeceny keď ma tuhú stolicu. Dr kázala vymeniť mliecko, tiež by som urobila tak. Ak nesadlo mliecko tak baby calm alebo iné doplnky nepomôžu. Skúsila by som tu bebu sensitive slebo sunar.. netráp bábätko keď mu nesadlo mliecko. Nie vždy sadne to prvé.

anonym_859d6c
Dnes o 11:26

Sunar sensitive aj u nás bol fajn

elz1920
Dnes o 12:57

Po Hipp mali moje decká praženicovú stolicu. Jedna mala najprv Bebu a celé zle.