Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od bigjohn.
Ved prave, ja by som od sukromnika ani nekupoval. Kamarat tak spravil a neskutocne sa oklamal. Auto mal v katastrofalnom stave, vrazil donho skoro raz tolko, co donho dal a velmi to lutoval. To ma odradilo, preto som sa rozhodol to riesit cez velky bazar, kde je to podla mna bezpecnejsie. U sukromnikoch je to viac rizikove.
U mna celkom rychlo prebehla aj samotna kupa. Bral som si ho na leasing a bez problemov. Vsetko sa hned poriesilo. A zamestnanci sa mi zdali velmi ochotni.
Ja som cez nich nedavno bral auto. Tiez som mal strach, tak som nechal znameho mechanika, nech sa na to pozrie a dopadlo to dobre. Ziadne vady. Vzal som ho a zatial som spokojny. Garantuju aj vady do 2 rokov.
Ved prave, ja by som od sukromnika ani nekupoval. Kamarat tak spravil a neskutocne sa oklamal. Auto mal v katastrofalnom stave, vrazil donho skoro raz tolko, co donho dal a velmi to lutoval. To ma odradilo, preto som sa rozhodol to riesit cez velky bazar, kde je to podla mna bezpecnejsie. U sukromnikoch je to viac rizikove.