@zlatka03 ale tak to bolo take pekne obdobie, nie?
@kkiarkka ten je dobry??
babule ake plnky davate vacsinou do tych toriet??
@silvusinka353 a aj ste uz nieco preto spravili aby bolo lepsie? ci stale este len zistujes co by pomohlo?
my sme dnes po dlhom case mali zeleninove rizoto 🙂
@lindush1105 tak vies ako sto ludi a sto nazorov 🙂
@dara76 byt tebou to neriesim dalej, vyjde ta to naozaj este viacej a napokon ti to nemusia ani tam uznat
@silviafulercikova nedalo mi to ti nenapisat ze vyzerate ako sestry s tvojou dcerou 🙂 super 🙂
@mamickajanka myslis ze naozaj mam ist do tej bielej sedacky? Stale mam z toho akosi obavy a neviem sa rozhodnut :/
@dai oni to casom pochopia, ze im chces len dobre. Ja si pamatam ze aj my sme vzdy chceli aj sme ju dostali a asi len rok sme na nej spavali 🙂
@maxiva tomu verim ja tiez sa obavam ako to bude ked pride u nas puberta :/
@babulka82 ja by som muku mozno zvladla vyhodit ale to sladke by mi problem robilo :(((
@lubiss vidis to ako si zariadis tak mas 🙂)))
@katka1601 chce to sice trpezlivost ale ono to prejde 🙂
my sme dnes mali cestoviny s maskom, a sosovicovu polievocku 🙂
@ematko29 hladovka nie je riesenie, dobre ze si ju nezacala drzat
babulky podla mna to nic vazne nie je, nebojte sa oni sa to odnaucia
@mamickajanka praveze som este nebola, iba na tej vystave som bola..musim tam uz niekedy ist a vybrat uz tu sedacku. Uz som viac menej aj rozhodnuta pre bielu sedacku len sa este trosku bojim ze bude casto spinava, ale tak mala by sa lahko cistit kozena biela sedacka, nie?
@jarka800 a vsak boli tam rozne stanky a mali tam svoje produkty, taka typicka vystava ale super to tam bolo 🙂 A ona kde kupovala sedacku?
@fiffinkaa takze sa oplati do neho investovat?
@lubiss tak pekne si si s nim poradila, ale vsak treba si spravit doma poriadok, a asi chodite teraz aj viacej na vyletiky ze? :D
@priora no ked ms meska vtedy clovek nevie ze co.. ja som to vzdy mala tak ze mi meskali a chodili si ako sa im zachcelo :D