S IUI skúsenosť nemám, ale IVF sme absolvovali v Ostrave na reprodukčnej klinike Repromeda, tak ak by ste mali nejaké otázky, tak mi vkľude napíšte 🙂 Kvôli POCS sme skúsili všetko od liekov počínajúc duphastonom, ajurvédou, šamanmi, liečbami bylinkami a nič nám nepomohlo. Absolvovali sme more špičkových vyšetrení priamo v Repromede a tam našli problém a začali liečbu. IVF bolo pre nás jedinou možnosťou ako mať spolu bábätko a tak sme do toho išli. Mali sme šťastie na odborníkov s veľkým srdcom a podarilo sa mi otehotnieť v 1.cykle vrámci druhého transferu. Naša skúsenosť je perfektná 🙂
Čo by ste teraz behom pandémie covid poradili na podporu imunity?
tiež som mala covid, ale čuch so mala. S čom som sa ale stretla prvykrát bolo piskanie v ušiach. Držim palce, aby si sa čoskoro udzavila
tiež by ma zaujimalo, budeme cestovat a mlieko brat nebudem. No doteraz sme ju zarabali len s mleikom, tak neviem
preto som dieta dokrmovala umelym mliečkom
je to dost dlho....osobne by som to neriskovala...
Urobte si pekný večer s mužom a vyberte niečo. Určite bude rád.
Hipp by som nepoužívala. Mohol by sa tiež vyvinúť atopický ekzém. Radšej by som sa poradila s lekárom.
pre mna su hitom klipy - akoze inu metodu som nikdy nevyuzila, ale ani som nikdy nerozmyslala nad predlzenim vlasov, som sa bala ze sa mi moje uz kompletne znicia, ale klipy davam kedy chces a moj vlasy tym njak netrpia
použili ste ju niekto po nejakej operacii?
vlasova kozmetika Matrix, Nioxin, pletova kozmetika Estee Lauder a maska n aplet značky Korika. Toto je moja pravidelna vybava a kupujem si ju na Notino.sk
ja použivam Matrix a som s nou velmi spokojna https://www.notino.sk/matrix/ vlasy su hydratovane a krasne vonave. Teraz by som ale chcela prejst na vlasovu kozmetiku Nioxin, s nou skusenosti mate?
je vela vlasovych pripravkov, ktore su na suche a lamave vlasy. Naprilklad Kerastase, alebo John Frieda si neskušala?
vlasovu kozmetiku Nioxin ste skušali? Velmi vela žien si ju chvali, vlasy vraj pekne regeneruje a rychješie rastu. len sa neda kupit v drogerii, ale iba na Notino . Mate s nou skusenosti?
žena pre deti vytrpí naozaj všetko. KLudne aj 3 cisarske rezy a niektore ženy maju za sebou aj 4 cisarske rezy a zvladli to.
boli to ako každa operacia a do toho sa mamička musi venovat babatku. Takže ak ma možnost použit nejake moderne analgetika typu pumpička, tak prečo nie
alebo či o nej vedia, alebo nie. Podla mna keby o nej vedeli nechali by si ju napisat, aby sa mohli po porode venovat babatku a nie ležat od bolesti
neviem ak ou nas, ale v zahraniči sa to bežne použiva po plastickej operacii, po cisarskom reze. AKo dlho je u nas neviem. Hlavne že tu možnost mame a možeme to využit
ked to čitam, mrazi ma :( je to individualne. Každe telo je ine, každe telo reaguje inak. Ale zase ak je možnost, chut a vola prestat fajčit, tak prečo nie. Robime to pre seba a pre naše zdravie. Ked ste prestavali fajčit, robili ste to pomocou elektronickej cigarety, alebo na to stačila iba pevna vola?
moja kolegyna ju použiva, a fajči ju aj cez den v praci a vonia to ako vanilka.
co je podla vas lepšie? Rodit prirodzene, alebo cisarskym rezom?
neviem prečo, ale 80% žien chce rodit cisarskym rezom, Prečo tomu tak je?
prosím, čo davate jest vašej mačke? Granule, konzervy, alebo ,,varenu stravu,,? Ako častou jej davate jest?
Táto frustrácia s termínmi a neustálym odkladaním u obvodných lekárov je, žiaľ, realita, ktorú sme si prešli aj my. Keď človek tri roky čaká na výsledok a potom ho ešte 'odpinkajú' v telefóne, je logické, že hľadá inú cestu. Nám sa v tomto smere osvedčilo hľadať pomoc v súkromnom centre, kde sa na nás pozreli komplexne ako na pár. Hoci sme to mali kus cesty, stavili sme na ReproGenesis v Brně a ten rozdiel v prístupe bol obrovský. Najviac nám vyhovovalo, že nás celým procesom sprevádzal stále ten istý lekár a jedna koordinátorka, takže sme neboli len ďalšie anonymné číslo v poradovníku, ale niekto, koho príbeh reálne poznali. Pokiaľ ide o ten starší spermiogram, vôbec sa tým netrápte – v tomto centre to berú veľmi diskrétne a citlivo, manžel z toho nemal absolútne žiadny stres alebo trápny pocit. Oceňujem hlavne to, že sa nesnažia hneď o radikálne riešenia, ale trpezlivo hľadajú cestu, ktorá je pre dvojicu najprijateľnejšia. Skúste si tam možno len dohodnúť prvú konzultáciu, ten pocit, že sa vám niekto konečne venuje v rodinnej atmosfére a bez stresu z termínov, vám dodá úplne inú energiu.