Augmentácia prsníkov - skúsenosti

misennnnnnna
22. mar 2018

Dobrý deň,

mama je vyliečená z rakoviny prsníka a chcela by ísť na plastickú operáciu. Čítala som, že má právo mať to uhradené poisťovňou. Máte niekto s tým nejaké skúsenosti, resp. viete mi poradiť vhodného plastického chirurga, ktorý poskytuje plastickú operáciu takýmto ženám? Ďakujem.

shades3
22. mar 2018

Ahoj, je tu skupina na silikonove prsia, a tam sa aj o tomto tusim hovorilo, skus si to najst v skupinach.. ak nenajdes, mam ju ulozenu, poslem ti potom presny nazov 🙂

shades3
22. mar 2018

len to potom nie je augmentacia, ak potrebuje uplnu rekonstrukciu, vola sa to dako inak.. priamo v skupine potom mozes podla toho nazvu hladat..

misennnnnnna
autor
23. mar 2018

Ďakujem veľmi pekne

sonka1981
6. nov 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

prosím ta, ako velmi to po operacii boli? Da sa na tento druh operacie použit pumpička od bolesti?

zabka788
8. dec 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

pumpička od bolesti?? Čo to je? Ako to pomože od bolesti?

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
essenceee
20. feb 2019

myslite si, že pumpičku možu použit aj dospievajuce deti? Ak su po nejakom operačnom zákroku?

mareri
15. mar 2019

najlepšie spraviš, ak sa ohladom toho poradiš s lekarom. AJ tak ti ju musi napisat on, bez toho sa k nej aj tak nedostaneš, pretoze sa to objednava na základe receptu od lekara

julinka29
17. apr 2019
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

použili ste ju niekto po nejakej operacii?