verim tomu ze si najdes dobreho priatela ktory ta bude mat rad a drzim palce aby si takeho stretla 😉
@jakub44545 tak taketo prispevky si si skor mohol nechat pre seba, prepac
@sandrasstini presne dnesna doba je velmi zla a je to velmi smutne
ja bohuzial este deticky nemam, ale velmi tuzim po nich a nikdy by som si ziadne nedala zobrat..pekne si to napisala, je to najvacsi dar a ja zboznujem deticky, nedokazala by som to..
Baby, mamicky chcela by som od vas pocut tipy kde ste kupovali kvalitne postelne pradlo. Som uz zufala z toho co mam doma, je otrasne a to ho ani dlho nemam, kupovala som ho prednedavnom. Poradte prosim, dakujem
ja som mala rada viacej kniziek ked som bola mala a vzdy mi mamina musela citat 🙂
@nikusik107 fuu to aj vela tabletiek si ides davat..
Bratova dcerka hra na flautu 🙂
@kikus1190 mas doma lepiacu pasku? :D
@emogeon on je nestatny a sukromny pokial dobre viem, ale maju na rozdiel od inych maju zmluvy s poistovnami 🙂
@miroslavap pokial dieta bude ticho nech sa hra aj so skrinou :D :D :D @drotenka my sa tiez chystame teraz malovat chodbu a chceme novu skrinu dat urobit, lebo mame taky vyklenok a tam nam barco nesedi.
@kikus1190 neprekecnut sa je tazke :D
ja som taketo mala ked som myslela, ze som otehotnela, ale zbytocne som sa tesila :(
@emogeon ale on nie je statny 🙂
@kikusss16 pekne to naozaj od neho nebolo, mali by ste sa o tom porozpravat 🙂 co by som ja dala za to aby sme aspon chlapca mali ;)
@klaudusik7 myslim si ze take bezne ako sono, spermiogram muza, ultrazvuk a take, asi nic ine
@dominika6 kazda zena to asi inak vnima 🙂
@alaguema neskutocnu pravdu si napisala!!!!
@lenka2468 urcite sa treba porozpravat o tom ako by ste si to jeden aj druhy predstavovali ;)
@ematko29 tak to je podla mna normalne ze telo sladke potrebuje, ale pazravost to urcite spomen doktorke a uvidis co ti povie