laskonka22
Používateľ laskonka22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od laskonka22.
laskonka22
autor
15. feb 2016

Dakujem vam za super typy, @luliu my nie nebyvame v petrzalke takze to bude dost problem si myslim, uz som volala do detskeho kralovstva, mame sa tam ist pozriet, tak uvidime, ale zatial posobili milo, akurat tam mali nejaku hodinu anglictiny asi, co je super.

laskonka22
autor
11. feb 2016

Ahojte,

chcela by som poprosit o radu, stahujeme sa do BA a chcela by som dat maleho do skolky, ale mame problem s tym, ze ma dost velku alergiu na niektore druhy jedal, u nas bol dost problem najst skolku kde by mu vedeli varit osobitnu stravu a nebolo za to treba doplacat miliony, cize som mu varila sama, ale teraz uz nebude cas, tak prosim nejake rady, kde v BA by som vedela najst takuto skolku.
A mozno aj nejake skusenosti, nechcem ho dat len tak niekam.

laskonka22
28. dec 2015

@inspiration2 je to dost paradox, z toho ako to pises 🙂 zaujimalo by ma, ci aj nadalej takto fungujes? ako sa citis? mam znamu, ktora sa venuje profi fitnessu a mala obdobia kedy jedla a nejedla maso. ma dve deti, je sama slacha, no kedze neje vobec maso, zivocisne produkty, vacsie svalstvo nikdy mat nebude, ma sice minimum tuku, ale je viacmenej plocha ...

laskonka22
28. dec 2015

@mariska_maris ahoj, ja mam skusenost so svetom zdravia zas. vysvetlia ti vseobecne fungovanie metabolizmu a nasledne podla tvojho ciela vypracuju jedalnicek a planik, co a ako dalej. samozrejme kontrola a motivacia 🙂

laskonka22
27. dec 2015

@painkiller12 videla som na amosk ze vyucuju tuto metodu v ramci kurzu. robila som si tam masersky kurz.

laskonka22
27. dec 2015

MUDr. Miroslav Smolik , skvely clovek, lekar, poznam ho osobne 🙂