Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majka_kapaloova.
Ahojte kočeny. Pokiaľ chcete chutnú proteinovú diétu, doporučujem eshop Speediet na www.bielkovinovadieta.eu kde nájdete široký výber proteínových sáčkov vo výrazne nižžích cenách ako kdekoľvek v centre a v kvalite na ktorú ste zvyknuté, nech to potom nemusíte predávať 😀
Ahojte kočeny. Pokiaľ chcete chutnú proteinovú diétu, doporučujem eshop Speediet na www.bielkovinovadieta.eu kde nájdete široký výber proteínových sáčkov vo výrazne nižžích cenách ako kdekoľvek v centre a v kvalite na ktorú ste zvyknuté, nech to potom nemusíte predávať 😀
Ja som volila pri chudnutí skôr bielkovinovú diétu. Kupovala som si v centre produkty Zenea, ale prišla som na to, že Speediet sú tie isté, ale o dosť lacnejšie a tak som presedlala. Kamoška si kupovala Dr.Slim a aj tie sme našli v Speediet na www.bielkovinovadieta.eu len oveľa lacnejšie. Chuťovo asi najlepšie produkty aké tu dostať a cena o 1,10 lacnejšia ako v centre, no nie je o čom 😀