tiez by som si priala mat doma vlastnu saunu 🙂 taky konfort nema doma kazdy.
taketo kurzy mas aj na zlavovych portaloch ako napr adrop.sk su tam kurzy ci pripadne vyhladkove lety 🙂 skus pozriet tam
ja mam teraz tiez problem s vyberom kocika, presla som uz par, viacmenej sa vybavou velmi nelisili. ale kvalitou aj ano.
Skúste ešte nemecký klarstein, ja som sa prvé celkom bála lebo som ich nepoznala, ale som veľmi spokojná a nemenila by som..
@bianka0111 ďakujem, pri najbližšej návšteve parfumérie ovoniam 🙂
@petra_maminka dobre napíšem ti správu, tiež chceme kupovať hudobný nástroj, no som v tom stratená :D
Dievčatá dostali ste naozaj krásne darčeky, gratulujem hlavne @sandey!! 🙂 musím povedať, že naozaj si dostala najkrajší darček 🙂
inak @bianka0111 úplne si to vystihla, zakladateľka sa očividne teší z prvej dovolenky pri mori, tak nevidím dôvod hneď ju obviňovať🙂 inak nech sa ti darí aj tvojej dcérke, tvoj príspevok mi zlepšil deň 🙂 teraz trošku odveci, aký máš obľúbený parfém? hľadám nejaký čo by mi zapasoval, no zatiaľ márne 😀
....a teraz ešte viac odveci :D @petra_maminka kde si prosím kupovala flautu? aký typ? napíšem ti asi správu, nech to tu nezahltím odveci otázkami :D
Aký darček pre svokru? Ahojte 🙂 Hľadám nejaký tip na vianočný darček pre svokru. Poskladáme sa všetci dokopy ak by to bolo niečo väčšie... Ďakujemm
My kupujeme štartovaciu sadu na harmoniku od hohnera nakoľko nám ju poradil pán z kytary.sk Starký sa rozhodol učiť malého a tak zatiaľ fúka do jeho a baví ho to tak snáď ježiško poteší a potom len nejakú mikinu s číslom (to číslo musí byť veľké :D) Nechceme malého nastaviť na more darčekov, chceme ho naučiť vážiť si všetko čo má aj čo sa mu možno až tak nepozdáva.
@1milka2 odporúčam skúsiť tú kozmetiku, čo sem dávala @fialka369, mama ju používa a už iné nechce. Ja som ju zatiaľ neskúšala, moja pleť nie je náročná, stačí jej aj bežný mandľový krém z drogérky 😀