sisi1978
Používateľ sisi1978 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sisi1978.
sisi1978
25. sep 2015

@sardinka333
ja ich volam kočky alebo krásavičky...a keď som zabudla zavrieť ohradku a mala som otvorené dvere na dome už boli párkrát na návšteve aj vnútri....

sisi1978
25. sep 2015

nerob si nič z niektorych príspevkov....ako by sa hneď odsťahovali a podobne....to sú také citlivé nošteky...ja bývam na dedine cely život takže pach sliepočiek, husi mi nerobí žiadny problem....našťastie aj ostatným ľudom naokolo...kedysi naši chovali kravu, býčka, kačky, husi, morky....a bolo tak skoro v každom dvore...teraz už nežiju a ja nemám čas na také hospodárstvo sliepky ak im vykydáš a máš vypustené vonku ani nezapáchajú....čo by povedali dámy keby na okolitých pozemkoch ako u nas rozhadzovali teraz maštalný hnoj na zaoranie?...to je iná aroma...o pár domov vyššie maju ťažné koníky, keď zavanie ten puch pokrčím nosom ale naozaj mi to nevadí....ale k téme....ja mám desať pipiek, susedia sprava maju tiež pipiny, susedia zľava maju rovnako sliepočky, tak akurát sem tam debatujeme ako znášaju....predtym ako sme si postavili murovany kurnik sme im to oznámili, samozrejme žiadny problém...veď byvame na dedine....ja viem že so susedom treba vychádzať dobre,ale s takým ako máš ty asi nepohneš....my sme si nasadili po celom obvode tujky, takže o chvíľu nám nebudu kukať do záhrady a nebudú vidieť ani sliepky...možno by to pomohlo....a naozaj si z tu diskutujucich nič nerob...oni pravdepodobne nevedia aký je rozdiel medzi praženicou z kupovaných vajec a tých domácich....alebo polievkou z domacej sliepky a kupovaným kuracím balíkom....to je úplne o inom, tá vôňa aj tá chuť....

sisi1978
8. mar 2015

ahoj,
tak ja mám tieto "patálie" od mala.Od detstva som mala večne upchatý nos a zle sa mi dýchalo.Vybrali mi mandle, potom aj polypy.Po desiatich rokoch polypy dorástli a bola som opäť ich dať von.U nás to robí aj súkromný lekár, tak som prišla a za tri hodiny som mohla ísť domov.On to len lokálne umrtvil, tak som cítila bolesť, ale dá sa to vydržať.Keď som videla kolko polypov mi z tých dierok povyberal tak som bola prekvapená. Potom si musíš dávať taký sprej na hojenie, lebo budeš mať celý nos zvnútra krvavý ale asi za dva týždne sa mi to zahojilo a ten pocit dýchať s prázdnymi dierkami je na nezaplatenie.Škoda že tie polypy zvyknú opäť dorásť. Treba chodiť na alergologiu a jesť lieky, oni by to mali spomaliť.

sisi1978
autor
8. mar 2015

Ahojte, stalo sa vám niekedy že ste krvácali mimo menštruačný cyklus? Presne v strede cyklu som si našla na nohavičkách tmavočervenú krv, čo ma znepokojuje už prešlo asi päť dní a krvácam stále rovnako.Som aj riadne chorá, mám zápal priedušiek a jem antibiotika môže to mať nejaký súvis? Stretli ste sa stým niektorá?

sisi1978
5. feb 2015

@yanni
@eva8
Baby vaše prispevky sú slušne a zrozumiteľne,vďaka za ne. So zaujmom som si prečítala o živote v SA.Človek sa dozvie niečo nove a utvorí si mnienku.Ale ako ste si všimli niekto stále musí utočiť a prekrúcať každé jedno slovo len aby vyšiel z tejto debaty ako najrozumnejši. Ja si myslím že niektorym nepomôže ani sto krát vysvetliť a sto krát napísať.

sisi1978
4. feb 2015

@canerko
Toto čo píšeš sú bežné veci v živote. Nečítaš noviny, nevidíš telku..Ja keď som sedela ešte s malým babätkom na pohotovosti a prišile opitý cigán tak ho brali urgentne.Nemal kartičku ani eura a bol prednosten ošetreny. Brat podnika a závistliví susedia mu zničili auto, vysypú smeti pred vchodové dvere. A tak by som mohla pokračovať Je jedno či si Slovák alebo iná národnosť.

sisi1978
3. feb 2015

@jemena
No všimla som si že svojimi názormi do tejto debaty nepasujem. 🙂

sisi1978
3. feb 2015

@tinach
Veď hej.

sisi1978
3. feb 2015

@dalal
Presne ako píšeš to čo sa deje teraz. V tetjo chvíli možno niekmu zase odtinajú hlavu. Nie v minulom storočí ale teraz v tejto dobe. Viesť debatu o teroristických útokoch som vôbec nemala v umysle ale nejako sme sa k tomu dopracovali.Ja si nemyslím že tie ženy čo tu píšu sa musia brániť, skôr by som povedala že oni obraňujú tych čo spáchali tieto zverstvá šírením rôznych pochybností a tým že oni si myslia o tom niečo iné.Však skús si prečítať posledné strany.
Ja som pôvodne reagovala na otázku tej pani čo sa pýtala na názor že kamoškina dcéra chce odísť do Iránu.Ja by som tam nešla a ani moju dcéru, aj keď teda zatiaľ nijakú nemám, by som tam nepustila.A prečo? Pretože je to islamská krajina, kde sa stále dodržiava šaríja, kde sa bežné trestajú ženy kameňavaním za cudzoložstvo a iné "akože" nemravnosti, ako som sa dozvdela z tejto diskusie tak ženy tam sedia vzadu v autobuse, chodia zahalené aby neprovokovali a myslím si že tých zákazov a príkazov je omnoho viac. Nečítala som celú túto diskusiu tak neviem kto písal o vybušninách.Ja dúfam že Slovenky sú rozumné ženy,ktoré si cenia ľudský život a že by sa na niečo také nedali nahovoriť svojim moslimským partnerom.

sisi1978
3. feb 2015

@erjona
No aj to je odpoveď. Pišeš o všetkom možnom a keď sa ťa rovno opytam na tvoje tvrdenia tak si mám pozrieť google.

sisi1978
3. feb 2015

@tinach
Bolo to napísané vtipne ale celá táto téma je dosť smutná a zaráža ma zmyšlanie niektorých ľudí.

sisi1978
3. feb 2015

@erjona
No môžeš mi ozrejmiť ten milion mrtvych moslimov.Rada sa necham poučiť.Čo ja viem tak o srebrenickom masakri a že padli moslimovia pri bombardovaní Líbye.

sisi1978
3. feb 2015

@dalal
No tak dovolím si ťa opraviť.Ja som túto debatu nerozprúdila týmto smerom ale niekto úplne iný. Skús si prečítať pár stran spätne.A čo pácha ta podľa teba malá skupina zdegenerovaných chudákov je na zamyslenie a obavy.Lebo za chvíľu to bude veľká skupina ktorej nidkto nedá rady. Nepoznám nikho okrem islamistov kto podrezáva zajatcov ako ovce na porážke takže súvis s náboženstvom to určite má.Či aj tí kati sú zamaskovaní a vycvičení západom?

sisi1978
3. feb 2015

@sirinka
No vidím že tu na MK sa ešte všeličo podozvedám,v podstate to že parnerky moslimov budú obhajovať teroristický čin a spochybňovať to kto ho spáchal.Skúste to nadhodiť pozostalým, vdovám a sirotám. To by som vás chcela pri tom vidieť. Že to spáchali islamisti vie aj malé dieťa čo vie naratať do päť, ja nepotrebujem o tom niekoho presviedčať.Nemám pred sebou policajný spis ale ja osobne verím tomu čo som videla a čo čítam nemusím si domýšľať nejaké scenáre s americkým pozadím.

sisi1978
3. feb 2015

@erjona
Nerozumiem tomu ale fajn.Akože mám v ruke nožík a zabijem manžela. Tak vine bude obchod kde som ho kúpila? Nie náhodou ja? 🙂

sisi1978
3. feb 2015

@erjona
@sirinka
To sú dosť silné tvrdenia, ničím nepodložené.Ja si nedovolim ako laik hodnotiť čo je dôveryhodné ale usudzujem že tí novinari sú skutočné zavraždení.Či som v telke sledovala americký film a tí dvaja zamaskovaní čo strielali po uliciach a vykrikovali alah akbar boli Bruce Willis a Jackie Chan?
Odkiaľ majú islamisti výzbroj ma nezaujíma.Zbraň si dokáže zaobstarať už aj puberťak na SVK.Ide tu o to kto ju ako použije.Či ju bude mať nasvoju obranu prípadne na strielanie vtákov alebo vraždiť kvoli náboženstvu nevinných ľudí, ktorí nikomu nič neurobili len boli v nesprávny čas na nesprávnom mieste.

sisi1978
3. feb 2015

Už sa tu odbehlo k politike a v tomto smere sa dočítam, že tí moslimovia sú obetné baránky.No neviem prečo ale za posledné obdobie sa mi vynára v pamäti niekoľko útokov a to sú len fakt niektoré ktoré ma práve teraz napadli.Výbuch v škole v Beslane, výbuch na letisku v Moskve, vyvražďovanie jezídov v Iraku, vyvraždovanie kresťanov v Nigérii, masaker v Paríži a mnoho dalšich. Vrahovia týchto nevinných obetí, žien a detí vykrikujú alah akbar.Ja nikomu neprajem nič zlé ale všetkým ktoré tu obhajujete moslimov by som dopriala dostať sa týmto zverom do rúk.Ak by ste kvôli. takým prišli o dieťa by ste inak tu písali.Je to pliaga tohoto sveta.

sisi1978
3. feb 2015

Inak je pravda že v Irane ešte platí šaríja a funguje ukameňovanie žien napríklad aj za cudzoložstvo alebo keď v sebaobrane zabije muža?

sisi1978
3. feb 2015

@tykat
Tak ak privriem všetky oči možno moslimku by som dokázala "prežuť" ak sú to tak skvelé ženy 😀 😀
Ak by teda nevychovala z vnúčat malých moslimov 😀 😀 Ale to čo sa deje vo svete kvôli moslimom, čo robia a ako sa správajú ma nepresvedčí o tom aby som zmenila na nich názor.A ísť dobrovoľne žiť do islamskej krajiny by som nešla ani za milión.

sisi1978
3. feb 2015

@evaveva1
Chcela si vedieť názor tak ti píšem svoj názor aj keď sa ti nebude asi páčiť.Povedala by som to takto, naštastie mám synov, pri tých sa dúfam nemusím obávať že mi dovedú domov irančanku, pakistanku a iné.... 🙂 Ak by som mala dcéru tak určite by ju ani nenapadlo začať si niečo s niekym z islamského štatu, nieto ešte chcieť dieťa a odsťahovať sa tam. To si myslím je veľmi riskantné, hlavne v dnešnej dobe.Hovorí sa že láske nerozkážeš ale toto je fakt silné kafe.

sisi1978
5. jan 2015

@fomarik
To je super zmena, vyzeráš úplne úžasne, hlavne v tvári si omladla. Ak máš čas napíš ešte prosím ťa čo jedávaš, videla som čo si jedla včera, ale napríklad čo jedávaš v iné dni. Aj keď je to drastické ja veľmi dobre viem že schudnúť u niektorých a aj u mňa sa dá len takto a ide to veľmi ťažko.Cvičíš každý deň?Ešte raz klobúk dole, vyzeráš fantasticky.

sisi1978
26. sep 2014

@dai
súhlasím, toho IQ je tu pramálo, žalostne pramálo....ja si myslím, že tieto osôbky by sa mohli realizovať niekde inde a založiť si vlastnú skupinku a nekaziť tu vzduch.....napr. mám sa dobre, som úspešná, som múdra, mám všetko....hm? a tam nech si píšu o čom len chcú.....

sisi1978
26. sep 2014

@yanni
@maminuska

tieto vaše dva príspevky poukazujú na vašu múdrosť, vyspelosť a inteligenciu....
ešte raz, téma znie: mám dvadsať a žijeme v biede....
teraz očakávam od vás dvoch príspevok - nevyhrieva mi bazén.... 🙂 🙂 ach jaj, to IQ IQ IQ...kde si???

sisi1978
26. sep 2014

@danculik
@davita
ďakujem vám, že píšete k téme, poradili ste a chcete pomôcť.....dôstojne, ľudsky...palec hore... 🙂

sisi1978
26. sep 2014

@caoli
tvoj príspevok zo včera o 23.18:

ja s tebou suhlasim, vsetko je to presne tak ako pises.
ja to tiez uz nerobim. a vies preco? lebo UŽ nemusim. tak ako ty. UŽ nemusis.

😨 😨 😨