Autonehoda s dieťaťom
@bobaska666 tazko povedat ake vazne to bolo, ale 3roc nemusi vediet vsetko spravne popisat. Radsej zbytocne stresovat ako potom banovat
Čo môžeš stratiť vyšetrením aj keby tam naozaj nič nebolo a čo môžeš stratiť ak vyšetriť nedáš a bude tam nejaké vnútorné zranenie? 🤔
Udivujú ma tieto dva extrémy, kedy ženy pomaly volajú sanitku kvôli zastavenému prdu alebo keď pri autonehode rozmýšľajú, či treba dať dieťa aspoň prezrieť u lekára...
My sme mali autonehodu s 2,5 ročným. Určite by som dala vyšetriť. Psychické následky ma doteraz. Stalo sa to pred dvomi rokmi a rozpráva aj teraz o tom. Dúfam,ze raz zabudne 🙏
zalezi aka nehoda to bola. Zase ked niekto otrie o naraznik alebo svetlo, dieta bolo spravne priputane, nestazuje sa ze nieco boli tak je to zbytocne. Urcite zidne CT , rtg nebudu robit.
Určite áno. Ale samozrejme záleží na tom o akú autonehodu šlo. Keď len tukanec na parkovisku tak za mňa nie. Ale keď o naraz počas jazdy na ceste tak áno. Pre istotu

Ahojte, mali sme autonehodu s 3 rocnym dietatom. Nema ziadne poranenia , ani bolesti. Je potrebne ho dat vysetrit ?