Buchnutie hlavičky bábätka v aute: Skúsenosti a obavy
Ahojte, dnes sa mi nechcene podarilo pri vyberani z autosedačky v aute buchnuť hlavičku buď o strop alebo o svetlo vo vnútri auta. A síce neviem, o čo sa presne buchla, ale chcela plakať, ale prestala, tak si myslím, že sa moc nebuchla, ale neviem presne, lebo som sa jej na tvaričku nepozerala. Stalo sa to niektorej z Vás? Či to som len ja neporiadna. Bojím sa, že či som jej neublížila, ale nevyzerá zatiaľ, že jej niečo je.😔
To ma uz taku pevnu hlavicku ze ju vyberas v aute? My sme vzdy nosili vajce az domov
To ma uz taku pevnu hlavicku ze ju vyberas v aute? My sme vzdy nosili vajce az domov
@anonym_ca4e26 kŕmila som ju v aute.
Môžeš ju pokojne vyberať z auta aj bez vajíčka 😃
A ak by to bol veľký naraz plakala by a bolo by vidieť červené od udretia
Ak máte strach, zájdite na detskú pohotovosť. Mne sa taktiež stalo, keď som bola u mojich rodičov, v kuchyni majú nízky strop, ako som ju nadvyhla tak som udrela jej hlavičku. Treba sledovať 48 hodín, či nieje nejaká zmena správania a či nemá rozdielne veľké zreničky.
@anonym_autor toolkokrat este obuchas hlavu dietatu pri nakladani vyberani ze uvidis…. Prve buchnutia zabolia aj rodica ale potom to beries ok
Ak máte strach, zájdite na detskú pohotovosť. Mne sa taktiež stalo, keď som bola u mojich rodičov, v kuchyni majú nízky strop, ako som ju nadvyhla tak som udrela jej hlavičku. Treba sledovať 48 hodín, či nieje nejaká zmena správania a či nemá rozdielne veľké zreničky.
@dominikademeter to vážne s týmto na pohotovosť? 🙄
Trochu sa uklidni, dobre? Predsa si ju vyberala z vajicka pomaly a nie ze si ju vyhodila plnou silou 😄
Co je take v tej streche auta? Svetlo a plafon z nejakeho makkeho materialu. Nic sa nestalo, pockaj, ked ti padne telefon na hlavu abbatka, aj take sa moze stat to su vycitky 😄 ale nie je to nic co treba riesit na pohotovosti
Ta strecha ma urcite nejaky tapacirung a babo asi nemalo tyzden.. este budu urcite aj horsie urazy.rybicky z postele na hlavu.potom kotrmelce zo smyklavky alebo hupacky dole nosom.a bicykel je samostatna kapitola.. nadych vydych maminka sledovat babo a ked nevykazuje nezvycajne spravanie tak je vsetko v poriadku.
Trochu sa uklidni, dobre? Predsa si ju vyberala z vajicka pomaly a nie ze si ju vyhodila plnou silou 😄
Co je take v tej streche auta? Svetlo a plafon z nejakeho makkeho materialu. Nic sa nestalo, pockaj, ked ti padne telefon na hlavu abbatka, aj take sa moze stat to su vycitky 😄 ale nie je to nic co treba riesit na pohotovosti
@anonym_d48cc5 jezis toto si presne pamatam 🤣🤣🤣

ak ani neplakala tak to bolo len veľmi slabé.