icon

Buchnutie hlavičky bábätka v aute: Skúsenosti a obavy

Včera o 08:16

Ahojte, dnes sa mi nechcene podarilo pri vyberani z autosedačky v aute buchnuť hlavičku buď o strop alebo o svetlo vo vnútri auta. A síce neviem, o čo sa presne buchla, ale chcela plakať, ale prestala, tak si myslím, že sa moc nebuchla, ale neviem presne, lebo som sa jej na tvaričku nepozerala. Stalo sa to niektorej z Vás? Či to som len ja neporiadna. Bojím sa, že či som jej neublížila, ale nevyzerá zatiaľ, že jej niečo je.😔

anonym_564103
Včera o 08:17

ak ani neplakala tak to bolo len veľmi slabé.

januska12323
Včera o 08:34

Nič sa jej nestalo, sama sa ešte buchne viac.

anonym_ca4e26
Včera o 08:49

To ma uz taku pevnu hlavicku ze ju vyberas v aute? My sme vzdy nosili vajce az domov

autor
Včera o 09:16
@anonym_ca4e26

To ma uz taku pevnu hlavicku ze ju vyberas v aute? My sme vzdy nosili vajce az domov

@anonym_ca4e26 kŕmila som ju v aute.

anonym_555152
Včera o 09:27

Môžeš ju pokojne vyberať z auta aj bez vajíčka 😃
A ak by to bol veľký naraz plakala by a bolo by vidieť červené od udretia

dominikademeter
Včera o 09:30

Ak máte strach, zájdite na detskú pohotovosť. Mne sa taktiež stalo, keď som bola u mojich rodičov, v kuchyni majú nízky strop, ako som ju nadvyhla tak som udrela jej hlavičku. Treba sledovať 48 hodín, či nieje nejaká zmena správania a či nemá rozdielne veľké zreničky.

anonym_4998b5
Včera o 09:58

@anonym_autor toolkokrat este obuchas hlavu dietatu pri nakladani vyberani ze uvidis…. Prve buchnutia zabolia aj rodica ale potom to beries ok

belllinka
Včera o 10:08
@dominikademeter

Ak máte strach, zájdite na detskú pohotovosť. Mne sa taktiež stalo, keď som bola u mojich rodičov, v kuchyni majú nízky strop, ako som ju nadvyhla tak som udrela jej hlavičku. Treba sledovať 48 hodín, či nieje nejaká zmena správania a či nemá rozdielne veľké zreničky.

@dominikademeter to vážne s týmto na pohotovosť? 🙄

anonym_d48cc5
Včera o 11:01

Trochu sa uklidni, dobre? Predsa si ju vyberala z vajicka pomaly a nie ze si ju vyhodila plnou silou 😄

Co je take v tej streche auta? Svetlo a plafon z nejakeho makkeho materialu. Nic sa nestalo, pockaj, ked ti padne telefon na hlavu abbatka, aj take sa moze stat to su vycitky 😄 ale nie je to nic co treba riesit na pohotovosti

saxana000
Včera o 17:51

Ta strecha ma urcite nejaky tapacirung a babo asi nemalo tyzden.. este budu urcite aj horsie urazy.rybicky z postele na hlavu.potom kotrmelce zo smyklavky alebo hupacky dole nosom.a bicykel je samostatna kapitola.. nadych vydych maminka sledovat babo a ked nevykazuje nezvycajne spravanie tak je vsetko v poriadku.

saxana000
Včera o 17:52
@anonym_d48cc5

Trochu sa uklidni, dobre? Predsa si ju vyberala z vajicka pomaly a nie ze si ju vyhodila plnou silou 😄

Co je take v tej streche auta? Svetlo a plafon z nejakeho makkeho materialu. Nic sa nestalo, pockaj, ked ti padne telefon na hlavu abbatka, aj take sa moze stat to su vycitky 😄 ale nie je to nic co treba riesit na pohotovosti

@anonym_d48cc5 jezis toto si presne pamatam 🤣🤣🤣