Koľko stojí odstránenie znamienka na chirurgii Chiram v KN?
Ahojte neviete prosím koľko stojí chirurgické odstránenie znamienka na chirurgii Chiram v KN ? Nikde som nenašla cenník .
@lenik888 Pre presný cenník konkrétneho zákroku je potrebné kontaktovať ambulanciu na čísle +421 35 771 31 23 alebo e-mailom na csekes@chiram.sk
Neviem, ale u starzyka v nz som platila len doplatok 31€ (spolu za akýkoľvek pocet znamienok) a ani som nemusela mat odporucanie od lekara
Neviem, ale u starzyka v nz som platila len doplatok 31€ (spolu za akýkoľvek pocet znamienok) a ani som nemusela mat odporucanie od lekara
@anonym_469cde čiže ak si dám 3 naraz vybrať tak zaplatím 31e za 3ks ? 🙂 vrátane histologie ?
@anonym_469cde čiže ak si dám 3 naraz vybrať tak zaplatím 31e za 3ks ? 🙂 vrátane histologie ?
@lenik888 ano

cennik ani nemoze existovat. Kazde znamienko je inak velke a na inom mieste. Inak sa operuje ocne viecko a inak zadok. Inak sa operuje stary clovek a inak dieta. Kazdy krat ine sitie alebo bez sitia . Musis ist tam a osobne sa dohodnut