Koľko stojí vypísanie bodovania úrazu u chirurga?
Ahojte
Chcem sa spýtať či vie niekto mi napísať koľko stojí vypísanie bodovanie úrazu u chirurga. V Kramároch ma detskom.
Približne asi koľko budem platiť.
Ďakujem za odpoveď
@lenkaviki48 úraz ruky, šité 6 stehmi , doba hojenia 4-6m. 0€
@anonym_9bced4 syn mal operovanu ruku.sl v nej drôty. Chodíme k pánovi doktorovi Dolnákovi.
Tiež ste boli na Kramároch?
@anonym_9bced4 syn mal operovanu ruku.sl v nej drôty. Chodíme k pánovi doktorovi Dolnákovi.
Tiež ste boli na Kramároch?
@lenkaviki48 nie
@lenkaviki48 úraz ruky, šité 6 stehmi , doba hojenia 4-6m. 0€
@anonym_9bced4 to ste z poistky nic nedostali? Ci ako?
@lenkaviki48 mne nic nebolo treba specialne, stacilo vsetky lekarske spravy od dr...zlomene jablcko...jednoducha zl.bez posunu, 6t orteza, rehabka, pn 3mes. Z poist.som dostala pred rokom 400e za to.
Nemalo by sa platiť nič
@anonym_9bced4 to ste z poistky nic nedostali? Ci ako?
@anonym_fb1a08 otázka je koľko som platila za vypísanie papierov, nie že koľko bolo plnenie poisťovne. Treba čítať s porozumením
syn mal v skole uraz, zlomenina, sadra a po liecbe chirurg vypisal zadarmo, ved to spada k urazu
Nula, dolozila som len lekarske spravy a poistovna vyplatila
syn mal v skole uraz, zlomenina, sadra a po liecbe chirurg vypisal zadarmo, ved to spada k urazu
@demografka ďakujem za odpoveď. Syn tiež spadol v škôlke. Môžem sa ešte opýtať, koľko trvalo poisťovni kým vám to vyplatila
@demografka ďakujem za odpoveď. Syn tiež spadol v škôlke. Môžem sa ešte opýtať, koľko trvalo poisťovni kým vám to vyplatila
@lenkaviki48 slo to rychlo, asi do tyzdna som mala vyjadrenie, ale ja som papiere odniesla osobne na pobocku, nie postou
@lenkaviki48 slo to rychlo, asi do tyzdna som mala vyjadrenie, ale ja som papiere odniesla osobne na pobocku, nie postou
@demografka aha, my odovzdávame papiere riaditeľke škôlky keďže sa to stalo v škôlke a bude vyplatený z poistného škôlky
@demografka aha, my odovzdávame papiere riaditeľke škôlky keďže sa to stalo v škôlke a bude vyplatený z poistného škôlky
@lenkaviki48 aj nam sa to stalo v skole, ucitel nam povedal, ze mozem odniest na pobocku alebo im, odniesla som teda na pobocku nech to nezdrziavam...

Co som videl cenniky roznych ambulancii, tak za papiere pre poistovne a urady pytali od 20 do 50 eur.