icon

Poraďte doplnky alebo sirupy na rýchlejšie hojenie zlomenín

petrra12
Včera o 06:17

Ahojte...
Syn má zlomenú ruku, nemám žiadnu skúsenosť, viete poradiť nejaký doplnok sirup čokoľvek, čo by mohlo pomôcť na rýchlejšie hojenie? Ďakujem

biba_18
Včera o 06:22

vápnik, D3 a K2... a bielkoviny ...

ivicatolic
Včera o 06:31

@petrra12 a hlavne v pokoji , nenamáhať

anonym_aaa82f
Včera o 06:33

Sirupček mu daj, to mu isto zahoji zlomenu ruku 🤣

anonym_c44b5f
Včera o 06:53

@petrra12 výborný zdroj vápnika je makový olej

ichbinich
Včera o 06:54

Skele-gro 🤣

Ale teraz vážne, hlavne klud a dodržiavať, co povedali lekári. Ja som synovi pri zlomenine dávala vápnik v kombinácii s vitamínom D. Daju sa kúpiť uz kombinované prípravky, daj si poradiť v lekárni.

Prajem skoré uzdravenie!

sara07
Včera o 08:35

mast s kostihojom, dakedy robili v lekarni ale dostaneš aj teraz
my máme dobre skusenosti s kompavou čo maju produkty
a ked daju dole sadru termalna voda, nič lepšie nie je ,žial treba si to platit

ichbinich
Včera o 08:46
@sara07

mast s kostihojom, dakedy robili v lekarni ale dostaneš aj teraz
my máme dobre skusenosti s kompavou čo maju produkty
a ked daju dole sadru termalna voda, nič lepšie nie je ,žial treba si to platit

@sara07
Súhlasím s tou termálnou vodou. Syn si krásne v priebehu jedného dňa rozcvicil ruku po gypse 👍

anonym_cda22f
Včera o 10:06

Uzivala som vapnik, za tri tyzdne som dala dolu sadru a za dalsie dva ruku uplne rozcvicila. Zhojenie zlomeniny velmi nevies urychlit, mozno o par dni. Ale nejake zazraky necakaj.

sara07
Včera o 13:08
@ichbinich

@sara07
Súhlasím s tou termálnou vodou. Syn si krásne v priebehu jedného dňa rozcvicil ruku po gypse 👍

@ichbinich tak ked už máme tolko termalnych pramenov tu a niektore unikátne , škoda že nemôžu ist všade deti, u nas v rodine ked je zlomenina, tak to hned ženieme ...

bubacisko74
Včera o 20:46

@petrra12 serapeptaza je vyborny doplnok na rozne zapaly, hojenie ran, pre zeny, ktore maju myomy. Riedi krv. Skuste mrknut na nete.

petrra12
autor
Dnes o 03:40

Dik baby, jasné , že nečakám zázrak ale aspoň niečo čo pomôže, urýchli, termálna voda by mi vôbec nenapadla, prajem krásny víkend