icon

Poraďte doplnky alebo sirupy na rýchlejšie hojenie zlomenín

petrra12
26. jún 2026

Ahojte...
Syn má zlomenú ruku, nemám žiadnu skúsenosť, viete poradiť nejaký doplnok sirup čokoľvek, čo by mohlo pomôcť na rýchlejšie hojenie? Ďakujem

biba_18
26. jún 2026

vápnik, D3 a K2... a bielkoviny ...

ivicatolic
26. jún 2026

@petrra12 a hlavne v pokoji , nenamáhať

anonym_aaa82f
26. jún 2026

Sirupček mu daj, to mu isto zahoji zlomenu ruku 🤣

anonym_c44b5f
26. jún 2026

@petrra12 výborný zdroj vápnika je makový olej

ichbinich
26. jún 2026

Skele-gro 🤣

Ale teraz vážne, hlavne klud a dodržiavať, co povedali lekári. Ja som synovi pri zlomenine dávala vápnik v kombinácii s vitamínom D. Daju sa kúpiť uz kombinované prípravky, daj si poradiť v lekárni.

Prajem skoré uzdravenie!

sara07
26. jún 2026

mast s kostihojom, dakedy robili v lekarni ale dostaneš aj teraz
my máme dobre skusenosti s kompavou čo maju produkty
a ked daju dole sadru termalna voda, nič lepšie nie je ,žial treba si to platit

ichbinich
26. jún 2026
@sara07

mast s kostihojom, dakedy robili v lekarni ale dostaneš aj teraz
my máme dobre skusenosti s kompavou čo maju produkty
a ked daju dole sadru termalna voda, nič lepšie nie je ,žial treba si to platit

@sara07
Súhlasím s tou termálnou vodou. Syn si krásne v priebehu jedného dňa rozcvicil ruku po gypse 👍

anonym_cda22f
26. jún 2026

Uzivala som vapnik, za tri tyzdne som dala dolu sadru a za dalsie dva ruku uplne rozcvicila. Zhojenie zlomeniny velmi nevies urychlit, mozno o par dni. Ale nejake zazraky necakaj.

sara07
26. jún 2026
@ichbinich

@sara07
Súhlasím s tou termálnou vodou. Syn si krásne v priebehu jedného dňa rozcvicil ruku po gypse 👍

@ichbinich tak ked už máme tolko termalnych pramenov tu a niektore unikátne , škoda že nemôžu ist všade deti, u nas v rodine ked je zlomenina, tak to hned ženieme ...

bubacisko74
26. jún 2026

@petrra12 serapeptaza je vyborny doplnok na rozne zapaly, hojenie ran, pre zeny, ktore maju myomy. Riedi krv. Skuste mrknut na nete.

petrra12
autor
Včera o 03:40

Dik baby, jasné , že nečakám zázrak ale aspoň niečo čo pomôže, urýchli, termálna voda by mi vôbec nenapadla, prajem krásny víkend