Pricvaklo si aj vaše dieťa prsty?
Mamicky prosim poradte, podarilo sa mi pricvaknut mojej malej prsteky medzi dvere na aute, mate s tym niekto skusenost? isli ste na rtg? malinka uz spinka, ale velmi plakala skoro hodinu s prestavkami, dala som jej nurofen, asi ked zabral, hrala sa s hrackami, hybala s prstekmi pekne, na jednom nema nechtik jaaaj boze..nech je to ok..som z toho mimo, az mi je nevolno, viem ako to boli dospeleho
moja si minulý týždeň privrela do šuflíka... omodrel.. a teraz vidím že nám nehet odchádza :( ešte som to nezažila neviem čo sa bude robiť.... mate skúsenosti niektorá?
Strasi privrel dcerke do dveri od balkona, boli sme u lekara, kedze mala strasne plakala, zdalo sa mi to aj opuchnute a kusok nechta akoby zideny, ale nastie to nic nebolo. Druhy den si na to uz ani nespomenula. A syn dava od vtedy vasci pozor mam pocit.
Auu ale do dveri od auta? To si akoze isla celou silou zabuchnut a ona tam mala prsteky? 😖
Auuuu ... tak uvidis jak vstane ked sa bude stazovat ze ju boli tak chodte...

ja by som radsej isla k lekarovi (asi k chirurgovi), nech sa na to pozrie, ved ked chudatko nema ani necht, tak nech kukne, ci je ta rana cista, pripadne nejak jej to obviazat