Úraz a zašitá rana na fontanele
Dobry den v piatok sa nam stal uraz malemu museli tam kde ma fontanelu zasit hlavicku 3,5cm rana.bola dost hlboka-aspon mne sa to tak zdalo v tom soku,ale malemu to hned osetrili a sili ma vlasky tak neviem ci mu ich zasili aj s nimi ci sa mu to tak pekne zahoji lebo mu tam nic nestrihali ziadne vlasky. Kazdy den osetrujem betadinom sterilna gaza obvaz a vecer pruban aby mu obvaz drzal.mam to robit 10 dni potom kontrola. Chcem sa spytat kedy by bolo mozne umyt mu vlasky s cistou vodou? Dakujem
@barbiiika1810 ked tam ma zasitu ranu isto mu neumyvaj vlasy... ved sa stehy mozu rozmocit... az po vybrati stehov umyt a len cistou vodou.
@barbiiika1810
Urcite az ked sa sitie zahoji,moj ma tiez teraz tsm ranu zasitu 6cm a povedali mi v nemocnici ze len okolo toho s mokrou bavlnenou plienkou poutierat
Kym sa nezahoji
@megyi1711 No mne nepovedali nic a ja som v zivote nemala ranu ktoru by bolo potrebne zasit a ani dcera.len je velmi teplo a poti sa mu ta hlavicka tak som myslela ze aspon trosku nejak okolo s cistou vodou
no okolo môžeš, ale do rany nič okrem Betadinu... neviem teda koľko má syn, či sa bude mykať alebo nie... ale s pomocou by som kľudne hlávku umyla - keď to má na vrchu tak boky a zadná časť sa dá umyť čistou vodou 🙂
@barbiiika1810
Hej my sme na tom rovnako,ale co uz dako musime vydrzat takze len s mokrou handrou hlavicku a okolo ranky
@barbiiika1810 jednoznačne az po vybrati stehov.
Niekedy doporucuju aj nie hned v den vybratia ale na druhy,aby sa chrasticky zahojili

@barbiiika1810 to sa pýtaš či teraz či po tých 10 dňoch?