icon

Ako riešiť zarastený necht a bolesť?

Dnes o 14:21

Ahojte ako ste to riešili so zarastenym nechtom ? Nemôžem nosiť botasky kôli tomu lebo to mám dosť zapálené zahnisane ..mám to po prvý krát, ako sa to rieši ? Nosíte teda len v akutnom štádiu len sandále ? A ked bude pršať ako to budem riešiť ked v botaske má to strašné boli ?

anonym_11141f
Dnes o 14:28

@anonym_autor ježiš veď choď na pedikuru, toto su take otazky jak - zlomila som si nohu, čo mam robiť? Mam nosiť iba kraťase?
Panebože zamysli sa

viestta
Dnes o 14:34

Ten nechet aj nejak liecis, ci cakas, ze to same prejde?
Obujes si do coho ti noha vojde.

jaja1979
Dnes o 14:36

@anonym_autor smer pedikúra alebo medicínska pedikúra

kvietok1233
Dnes o 14:55

@anonym_autor smer chirurgia

lasona
Dnes o 15:16

Smer pedikura, podologia

danieli
Dnes o 15:26

Hladaj sikovnu medicinsku pedikerku, mame to v rodine, nechty proste zarastaju kvoli dedicnemu tvaru obom detom, na chirurgii radi strhavaju, ale nam sa o to stara rodinna pedikerka a ani jeden necht nikdy nesiel prec, ziadne strhavanie, osetri zabali a hotovo

minenkaa
Dnes o 16:21

Pedikura?To idete so zapáleným prstom hnisajucim na pedikúru?
To aj so zapáleným slepým črevom pôjdete ku kozmeticke?
Chirurg nič iné ,veď je to zapálená časť tela a treba to tak aj riesit

minenkaa
Dnes o 16:23
@danieli

Hladaj sikovnu medicinsku pedikerku, mame to v rodine, nechty proste zarastaju kvoli dedicnemu tvaru obom detom, na chirurgii radi strhavaju, ale nam sa o to stara rodinna pedikerka a ani jeden necht nikdy nesiel prec, ziadne strhavanie, osetri zabali a hotovo

@danieli nestrhavaju nechet,pekne odstiknu ,vyčistia,odviažu ,kontrola o pár dni ,je na to aj PN a platí to zdravotne poistenie

elfi1
Dnes o 17:22

Najst dobru pedikerku. Ta urcite zhodnoti, ci vie pomoct, alebo odporuci chirurgiu. Na chirurgii vacsinou rovno strhnu. Toho mozno pedikerka usetri
Synovi velmi pomohla pedikerka, bol tam asi 2x a potom znova ked ho to zaclo zas boliet a zarastat. Teraz uz si to udrziava sam - naucil sa co a ako. Kupili sme pomocky.
.

simona92101
Dnes o 17:25
@minenkaa

@danieli nestrhavaju nechet,pekne odstiknu ,vyčistia,odviažu ,kontrola o pár dni ,je na to aj PN a platí to zdravotne poistenie

@minenkaa su pedikerky,ktore sa na to specializuju.ja taku mam,necht vycisti,odstrani zarastenu cast,da šponu na cca 3 mesiace,aby necht zacal spravne rast a nezarastal,ukaze ako zatial spravne necht osetrovat.toto sa na chirurgii nerobi,bud necht strhnu alebo to neurobia spravne,len vyrezu nevyhnutne.

minenkaa
Dnes o 17:27
@simona92101

@minenkaa su pedikerky,ktore sa na to specializuju.ja taku mam,necht vycisti,odstrani zarastenu cast,da šponu na cca 3 mesiace,aby necht zacal spravne rast a nezarastal,ukaze ako zatial spravne necht osetrovat.toto sa na chirurgii nerobi,bud necht strhnu alebo to neurobia spravne,len vyrezu nevyhnutne.

@simona92101 ze ja som mala také šťastie, že mi to pekne spravili a ošetrili

autor
Dnes o 17:39
@viestta

Ten nechet aj nejak liecis, ci cakas, ze to same prejde?
Obujes si do coho ti noha vojde.

@viestta zajtra idem na pedikúru ...len čo si obuť ? V zime by sa to ako vyriešilo ? Keď len teraz môžem nosiť slapky

viestta
Dnes o 18:07
@anonym_autor

@viestta zajtra idem na pedikúru ...len čo si obuť ? V zime by sa to ako vyriešilo ? Keď len teraz môžem nosiť slapky

@anonym_autor pretrpela by si, ako inac?

elfi1
Dnes o 18:13
@anonym_autor

@anonym_autor no zajtra si das slapky a v zime sa to vyriesi tak, ze po tejto skusenosti uz to nenechas zajst tak daleko, ze si skrz hnisajuci prst nebudes moct nic obut.
To sa nestane zo dna na den. Postupne citis ako necht vyrasta, ci zas tlaci a zacina boliet a hned riesis

mandzula
Dnes o 18:18
@minenkaa

Pedikura?To idete so zapáleným prstom hnisajucim na pedikúru?
To aj so zapáleným slepým črevom pôjdete ku kozmeticke?
Chirurg nič iné ,veď je to zapálená časť tela a treba to tak aj riesit

@minenkaa Bola som so zapalenym prstom u koznej, neposlala ma k chirurgovi, ale na medicinalnu pedikuru, kde mi stacilo jedno profi osetrenie.

minenkaa
Dnes o 18:21
@mandzula

@minenkaa Bola som so zapalenym prstom u koznej, neposlala ma k chirurgovi, ale na medicinalnu pedikuru, kde mi stacilo jedno profi osetrenie.

@mandzula a u kožnej načo,čo ta ma s tým

mandzula
Dnes o 18:24
@minenkaa

@mandzula a u kožnej načo,čo ta ma s tým

@minenkaa To, ze som ani len netusila, ze ide o zarasteny necht, nikdy predtym som taky problem neriesila, tak som zacala tam, kde som si myslela, ze mi pomozu so zapalenou kozou.