icon

Ako zvládať zlomený členok a spánok?

uzanka16
13. aug 2026

Dobrý deň, kto ste mali zlomený členok ako ste po dlhšom čase zvládali spánok? Ja som už vyležaná, vysedená, nejdem si nájsť miesto v posteli, len sa prehadzujem a prehadzujem, čo mi nesedí žiadna poloha. Už som z toho aj nervózna i unavená.

biba_18
13. aug 2026

už len vydržať ...

simsalabim
13. aug 2026

Musis vydrzat. Ja som po operacii nohy tiez myslela, ze to nedam - tak ma ku koncu bolel chrbat, ani lezat, ani sediet, nic, nic, nic. Po druhej operacii som skoncila u neurologa od bolesti (vraj "bolest z utlaku"). Menit polohy cim viac sa da a vydrzat.

natalka13
13. aug 2026

Vydrzat, orteza cez koleno je horsia.
Je to o hubu ale ubehne to.
To ucenie chodenia bude horsie a bolestivejsie.🍀

uzanka16
autor
13. aug 2026
@simsalabim

Musis vydrzat. Ja som po operacii nohy tiez myslela, ze to nedam - tak ma ku koncu bolel chrbat, ani lezat, ani sediet, nic, nic, nic. Po druhej operacii som skoncila u neurologa od bolesti (vraj "bolest z utlaku"). Menit polohy cim viac sa da a vydrzat.

@simsalabim ako čítam, tak je to normálne. Mňa po týždni chytila riadne chrbtica, všetko už bolelo, tak som išla k fyzio a tá mi iba stuhnuté svalstvo dávala do poriadku a nejaké cviky mi dala, aby mi tak neustále svalstvo netuhlo a zároveň, aby členok bol ok

uzanka16
autor
13. aug 2026
@natalka13

Vydrzat, orteza cez koleno je horsia.
Je to o hubu ale ubehne to.
To ucenie chodenia bude horsie a bolestivejsie.🍀

@natalka13 pred 15 rokmi som mala potrhané väzy na Tom istom členku, ale vôbec nepamätám, že so spaním a chrbticou bol takýto masaker.

simsalabim
13. aug 2026
@uzanka16

@natalka13 pred 15 rokmi som mala potrhané väzy na Tom istom členku, ale vôbec nepamätám, že so spaním a chrbticou bol takýto masaker.

@uzanka16 to sa uz ozyva aj vek...

ivka21
13. aug 2026

Ked som to dala ja v druhej polovici tehu date to aj vy