Bolesť po údere do hlavy. Je to vážne?
Zdravím
dnes som sa udrel do hlavy v oblasti čela pri vlasoch. Mám tam menšiu hrčku/citlivé miesto. V pokoji to bolí len mierne, ale keď zdvihnem obočie alebo napnem čelo, bolí to viac. Neodpadol som, nevracal som, netočí sa mi hlava a nemám problém s videním ani rečou.
Dosť sa bojím krvácania do mozgu, pretože som úzkostnejší pri takýchto veciach. Mali ste niekto podobný úder a hrčku? Ako dlho vás miesto bolelo a ako dlho ste sa sledovali?
Daj si tam mrazeny hrasok z mraznicky zabaleny v utierke, mas tam iba a len obycajnu podliatinu akych si uz mal za cely zivot stovky. Chladit si to mal hned po udere ale ani teraz to nie je na skodu. Nemusis sa prehnane pozorovat, nic sa nestalo, len ti nabehol tipel.
@anonym_e324c2 nemohol som to schladiť lebo sa to stalo v robote.
@anonym_autor daj na to nieco studene.
@domkakvet už si dávam studene z chladničky. Ako casto to opakovať?
Pane bože takíto muži. 🙄Otras.
@anonym_autor nechaj si to tam aspon pol hodiny.
@domkakvet laduje sa max 10 min a hlava obzvlast...
@anonym_autor 3 x denne na 10 min lad - nie na holu kozu, ak ta to teda tak velmi boli, ja by som s tym nerobila absolutne nic. Mama nech pofuka a bude dobre 🙄
@anonym_autor neboj sa, prežijes to, sú aj horšie buchnutia hlavy. Oddychni si, daj si obklad.
@anonym_e324c2 nemohol som to schladiť lebo sa to stalo v robote.
@anonym_autor ked sa ti to stalo v robote, tak si to mal mat zapisane v zozname urazov a mali ta osetrit = ladovat to.
@anonym_autor ked sa ti to stalo v robote, tak si to mal mat zapisane v zozname urazov a mali ta osetrit = ladovat to.
@maris5 akurat som to chcela napisat, ze ak je to uraz v praci, treba to evidovat... a kludne studeny hrncek prilozit, alebo flasu s vodou... neverim ze nieco take tam nemaju...
Mam studený napoj v chladničke. Mam to do niečoho to zabaliť?
Ako velmi si sa buchol a ako/čím si sa vlastne buchol? Myslim ze mozes byt v klude a riesit az ked by bol nejaky konkretny problem. Ze ta to boli je uplne normalne.
Mam studený napoj v chladničke. Mam to do niečoho to zabaliť?
@anonym_autor nie, z chladnicky nemusis do nicoho balit
A to kde pracuješ, že ty máš čas kvôli takejto hlúposti ešte aj na koňa písať?
@anonym_autor nic ti nebude, pokial si nespadol celou svojou vahou na hlavu. Moj syn expert mal raz taku hrcu ze riadnu na cele a vsetko ok.
Celova kost je praveze najtvrdsia na hlave, tam je to "bezpecne".
Ako velmi si sa buchol a ako/čím si sa vlastne buchol? Myslim ze mozes byt v klude a riesit az ked by bol nejaky konkretny problem. Ze ta to boli je uplne normalne.
@anonym_b36f96 veľmi. Materiálom. Bola tam rúra ale ta rúra nebola hruba a ťažká... jak som sa otocil som nevšimol rúru lebo som sa ponáhľal a buchol si hlavu. Hneď som to masiroval.
Aky konkrétny problém myslíš?
@anonym_autor nic ti nebude, pokial si nespadol celou svojou vahou na hlavu. Moj syn expert mal raz taku hrcu ze riadnu na cele a vsetko ok.
Celova kost je praveze najtvrdsia na hlave, tam je to "bezpecne".
@euka210 co spravil preboha?
@anonym_b36f96 veľmi. Materiálom. Bola tam rúra ale ta rúra nebola hruba a ťažká... jak som sa otocil som nevšimol rúru lebo som sa ponáhľal a buchol si hlavu. Hneď som to masiroval.
@anonym_autor myslim vracanie, zahmlievanie, ine zrenicky a podobne. Neboj sa budes ok
@anonym_autor pises bez preklepov, nic ti nie je. Toto je naozaj banalita. Nerozumiem, ze doteraz sa ti nic take nestalo.
Nebude to nič vážne. Daj si od bolesti Cetalgen a na hrču si dávaj chladivé obklady.
Tiež by som si len niečo od bolesti dala a nerobila z toho haló 🙂 Mne najlepšie na bolesť zaberá Brufen. Som si istá, že to nič nie je.. Uvidíš, bude to ok.

Daj si tam mrazeny hrasok z mraznicky zabaleny v utierke, mas tam iba a len obycajnu podliatinu akych si uz mal za cely zivot stovky. Chladit si to mal hned po udere ale ani teraz to nie je na skodu. Nemusis sa prehnane pozorovat, nic sa nestalo, len ti nabehol tipel.