icon

Bolesť hlavy po údere do auta. Čo robiť?

7. aug 2026

Ahojte, pred asi 4 hodinami som si pri nastupovaní do auta dosť silno buchol hlavu hore v strede o hornú časť dverí (gumové tesnenie). Mal som na hlave šiltovku. Nemám hrču ani krvácanie, nestratil som vedomie, nevracal som a rozprávam aj vidím normálne.

Od úrazu ma však bolí hlava, je mi na vracanie a pri vstávaní sa mi točí hlava. Normálne fungujem, pozerám televízor, používam mobil, rozprávam úplne normálne, ale veľmi sa bojím. Na internete som čítal rôzne príbehy o úrazoch hlavy a vystrašilo ma to, pretože sa píše aj o vážnych následkoch.

Má niekto podobnú skúsenosť? Mali ste aj nevoľnosť? Išli ste s tým na pohotovosť alebo to prešlo samo?

Ďakujem za každú skúsenosť.

Strana
z2
anonym_fe9829
7. aug 2026

Nič ti nie je, len si hystericky

autor
7. aug 2026

Doplnim som moc hypochonder, strašne sa bojím, studene ruky mam, trasem sa lebo sa bojím

anonym_74d9af
7. aug 2026

upokoj sa, počkaj do rána a potom uvidíš.

autor
7. aug 2026
@anonym_74d9af

upokoj sa, počkaj do rána a potom uvidíš.

@anonym_74d9af potom čo?

anonym_74d9af
7. aug 2026

ak budeš vracať , bude ti zle, - pohotovosť.

autor
7. aug 2026
@anonym_74d9af

ak budeš vracať , bude ti zle, - pohotovosť.

@anonym_74d9af je mi nevoľno

taktotedanie
7. aug 2026
@anonym_autor

Doplnim som moc hypochonder, strašne sa bojím, studene ruky mam, trasem sa lebo sa bojím

@anonym_autor to si ty, co pises s tymi artymiami, tachykardiami, stavmi, kde si uz snad 100x umieral?
Miesto si si zachladil?

autor
7. aug 2026
@taktotedanie

@anonym_autor to si ty, co pises s tymi artymiami, tachykardiami, stavmi, kde si uz snad 100x umieral?
Miesto si si zachladil?

@anonym_74d9af je mi nevoľno ale aj som hladný možno aj z toho.
@taktotedanie áno. Menej boli ale bojím sa otrasu mozgu

pralinka25
7. aug 2026

nic ti nie je.
nevolno ti je zo stresu ktory si si vyrobil sam. nebudem ti popisovat moje urazy. hod sa do kludu

autor
7. aug 2026
@pralinka25

nic ti nie je.
nevolno ti je zo stresu ktory si si vyrobil sam. nebudem ti popisovat moje urazy. hod sa do kludu

@pralinka25 napis lebo sa neviem ukludnit

anonym_ffcd22
7. aug 2026

Koľko máš rokov? S kým si doma?

taktotedanie
7. aug 2026
@anonym_autor

@pralinka25 napis lebo sa neviem ukludnit

@anonym_autor tak sa najedz a daj si magnezium, vypni modreho konika
Tebe by tu mali zakazat pristup
Som zvedava ci mas toho psychologa/psychiatra co ti tu kazdy odporuca uz niekolko mesiacov

autor
7. aug 2026
@taktotedanie

@anonym_autor tak sa najedz a daj si magnezium, vypni modreho konika
Tebe by tu mali zakazat pristup
Som zvedava ci mas toho psychologa/psychiatra co ti tu kazdy odporuca uz niekolko mesiacov

@taktotedanie ano mam

autor
7. aug 2026
@anonym_ffcd22

Koľko máš rokov? S kým si doma?

@anonym_ffcd22 28, s priateľkou

taktotedanie
7. aug 2026
@anonym_autor

@taktotedanie ano mam

@anonym_autor no evidentne ti to zatial nepomohlo
Chod odtialto a ukludni sa, naozaj

anonym_881fd2
7. aug 2026

mne minule tak sklblo s hlavou pri brzeni, uz tyzden ma boli, mozes to mat z krcnej, obycajne udretie pri nastupovani do auta ti nemohlo sposobit nic vazne

autor
7. aug 2026
@anonym_881fd2

mne minule tak sklblo s hlavou pri brzeni, uz tyzden ma boli, mozes to mat z krcnej, obycajne udretie pri nastupovani do auta ti nemohlo sposobit nic vazne

@taktotedanie nie nepomohlo lebo sa bojím. Idú mi myšlienky stále v hlave co mi moze byt.

autor
7. aug 2026
@taktotedanie

@anonym_autor no evidentne ti to zatial nepomohlo
Chod odtialto a ukludni sa, naozaj

@taktotedanie ako sa mam ukludnit ked ma podaktorí ma posielajú na pohotovosť? A čítam diskusie ze co to moze byt a mam obavy.

anonym_881fd2
7. aug 2026
@anonym_autor

@taktotedanie ako sa mam ukludnit ked ma podaktorí ma posielajú na pohotovosť? A čítam diskusie ze co to moze byt a mam obavy.

@anonym_autor chod spat, nic ti nie je

anonym_ad0478
7. aug 2026

prosim ta co panikaris s buchnutia? sak ked si udries nohu mas modrinu boli to... tak ked si udries hlavu logicky to tiez boli aj par dni. takze pohov kamo nic ti nie je len sa zbytocne stresujes citanim hovadin na nete... zavri net vypni telefon a rozpravaj sa, pozeraj film s priatelkou

autor
7. aug 2026
@anonym_ad0478

prosim ta co panikaris s buchnutia? sak ked si udries nohu mas modrinu boli to... tak ked si udries hlavu logicky to tiez boli aj par dni. takze pohov kamo nic ti nie je len sa zbytocne stresujes citanim hovadin na nete... zavri net vypni telefon a rozpravaj sa, pozeraj film s priatelkou

@anonym_ad0478 vieš rozdiel je noha a hlava. Hlava je nebezpečnejšie než noha. Nehľadám problémy ani nechcem ísť na urgent ale mam strašný strach pochopte ma.

anonym_39b4a6
7. aug 2026

Skôr si si pri tom udere natiahol krcnu chrbticu a preto tie bolesti aj závrate..to buchnutie je naozaj veľmi slabé plus guma ,. Ja som si raz trepla hlavu z plnej sily do kovového držiaka ako som sa dvihala z drepu . Moj syn ako 3 m mal úraz na hlavičku. Nič mu našťastie nebolo ani mne . Tiež ma bolela ale bolo to z krku .
Naozaj sa skus ukludnit . To by musel extrémne silný úraz. A hlavne úraz kde je to bez straty vedomia a podobne ,bývajú málokedy vážne.

anonym_ad0478
7. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_ad0478 vieš rozdiel je noha a hlava. Hlava je nebezpečnejšie než noha. Nehľadám problémy ani nechcem ísť na urgent ale mam strašný strach pochopte ma.

@anonym_autor v com je ina? na hlavne je dostatocne hruba kost - lebka aby sa ti nic nestalo. to by si musel mal iny uder do hlavy aby si mal nasledky... dcera tak padla za pen na hlave tipel (hrca) jak orech a nic jej nebolo len lahky otras mozgu. takze klud z jemneho buchnutia do gumy ktora to stlmila ti nic nebude, nestresuj

autor
7. aug 2026
@anonym_ad0478

@anonym_autor v com je ina? na hlavne je dostatocne hruba kost - lebka aby sa ti nic nestalo. to by si musel mal iny uder do hlavy aby si mal nasledky... dcera tak padla za pen na hlave tipel (hrca) jak orech a nic jej nebolo len lahky otras mozgu. takze klud z jemneho buchnutia do gumy ktora to stlmila ti nic nebude, nestresuj

@anonym_ad0478 aj bola v nemocnici?

anonym_ad0478
7. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_ad0478 aj bola v nemocnici?

@anonym_autor ano prave kvoli tomu otrasu mozgu omdlievala nam zaspavala bola malatna... ale len 2 noci na pozorovani

autor
7. aug 2026
@anonym_ad0478

@anonym_autor ano prave kvoli tomu otrasu mozgu omdlievala nam zaspavala bola malatna... ale len 2 noci na pozorovani

@anonym_ad0478 čo mam robit? Bojím sa

anonym_69b834
7. aug 2026

Je mi luto tvojej priatelky, zivot s hypochondrom musi byt strasny. Ries to lebo cochvila budes bez priatelky, toto je vela aj citat, nie s tym zit

anonym_ad0478
7. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_ad0478 čo mam robit? Bojím sa

@anonym_autor zapoj logiku nie strach, logika hovori ze ti nic nie je...

autor
7. aug 2026
@anonym_ad0478

@anonym_autor zapoj logiku nie strach, logika hovori ze ti nic nie je...

@anonym_ad0478 ako vieš na isto? Koľko ľudí na to umrelo

anonym_fe9829
7. aug 2026

Ty si psychiatricky pacient? Tak to vrla vysvetľuje
Nič ti nie je, chod spat

Strana
z2