icon

Riziká a skúsenosti s operáciou prerezanej šľachy v prste

domco788
Dnes o 11:36

Ahojte, pred asi 7 týždňami som sa nešťastne porezal v dolnej tretine malíčka na pravej ruke, ranu sme doma ošetrili, ale zistil som že nemôžem ohnúť posledný článok v DIP kĺbe ani keď si podržím prostredný článok. Začínam to riešiť po dlhšej dobe, keďže som si pár dni potom myslel že sa to zahojí a kus ignoroval že nejde ohnúť koncek vzhľadom na pretrvávajúcu bolesť v rane. Potom sme boli celá rodina 2 týždne v silnej chrípke. Bol som na chirurgii v Moldave, povedali mi že to mám 2 týždne kúpať masírovať, cvičiť a potom kontrola, no len som zbytočne stratil čas, lebo žiadna zmena nenastala keďže šľacha je prerezaná. Veľmi ma to trápi, no ľudia v mojom okolí hovoria že by si to na mojom mieste nedali operovať, lebo vraj je od toho celá ruka porezaná, dlho sa to lieči a prst nemusím po operácii vystrieť s ostatnými. Že či to nutne potrebujem k životu? Moja odpoved je áno, lebo malíček prispieva k lepšiemu úchopu a som veľmi aktívny 19r mladý človek, ktorý by bol veľmi rad, keby ho nič neobmedzovalo ako doteraz. Aké máte prosím vy skúsenosti s takýmto úrazom? Dá sa to úspešne zvládnuť operáciou alebo rizika sú ďaleko vyššie? Budem veľmi rad za rady a v prílohe prikladám foto zranenia. Veľká vďaka vopred 🙏.

viestta
Dnes o 11:41

Chod do Sace do Sport-artro centra a tam to konzultuj s lekarmi

domco788
autor
Dnes o 11:53
@viestta

Chod do Sace do Sport-artro centra a tam to konzultuj s lekarmi

@viestta Ďakujem. Neviete ako to tam prosím funguje? Objednáva sa vopred alebo môžem ísť aj teraz?

viestta
Dnes o 12:05
@domco788

@viestta Ďakujem. Neviete ako to tam prosím funguje? Objednáva sa vopred alebo môžem ísť aj teraz?

@domco788 objednava sa, zavolaj si na recepciu a tam ti povedia co a ako. A budes potrebovat vymenny listok od vseobecneho