icon

Mám ísť na pohotovosť po páde 14-mesačného dieťaťa?

12. júl 2025

Veľmi ju zaujímali kamienky v rukách a nevenovala pozornosť chôdzi. Padla a rovno ju prekotilo na hlavu. Plakala extrémne a ešte extrémnejší to vyzerá. Teraz tak 10 minút po neplače, správa sa v podstate normálne, hrá sa, ale stále to vyzerá zle. Myslíte že mám ísť na pohotovosť? Fotky prikladám nižšie

autor
12. júl 2025

@anonym_autor

pribinak
12. júl 2025

Uff ….nieco studene jej na to jemne prilož. Nejaký mrazený hrasok

lussy203
Autor odpoveď zmazal
slavka1988
12. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor zasviet jej do očí ci sa jej zmenšiť zrenicky a sleduj ju ak sa ti niečo nezdalo chod ...radšej zbytočne ako keď je neskoro

autor
12. júl 2025
@slavka1988

@anonym_autor zasviet jej do očí ci sa jej zmenšiť zrenicky a sleduj ju ak sa ti niečo nezdalo chod ...radšej zbytočne ako keď je neskoro

@slavka1988 skúsila som a zmenšili sa

autor
12. júl 2025

@anonym_autor hrá sa v podstate normálne len je mrzutá pretože ani nespala.

mariynka
12. júl 2025

Skus, ci prehlta, reaguje. V noci by som ju sledovala, budila. Kym nevracia a prehlta, malo by to byt ok. Nas vtedy 12mes.takto praskol do steny, guca na cele-aj na fotkach z 1.narodenin. 🙈

autor
12. júl 2025
@mariynka

Skus, ci prehlta, reaguje. V noci by som ju sledovala, budila. Kym nevracia a prehlta, malo by to byt ok. Nas vtedy 12mes.takto praskol do steny, guca na cele-aj na fotkach z 1.narodenin. 🙈

@mariynka asi prehĺta, hneď som ju nakojila nech sa upokojí trochu.

janinah
12. júl 2025

Nestresuj.obyčajna hrča.hned treba priložit niečo studene.

slavka1988
12. júl 2025
@anonym_autor

@slavka1988 skúsila som a zmenšili sa

@anonym_autor tak v tom prípade je to v poriadku dajte chladivý naplast ak máte a zahojí sa

kacena4
12. júl 2025

ahojko ak sa ti cokolvek nebude zdat smer pohotovost ale rovno nemocnicna, kvoli rtg a hospitalizacii. moja takto spadla mala asi rovnaku hrcu a bola to prasknutá lebka ale ona bola extremne spava po pade. je dobré to dat skontrolovat či tam nie je krvacanie do mozgu 🙏 drzim palceky

nikolani
12. júl 2025

@anonym_autor podľa mňa to vyzerá (v rámci možností) docela dobre, aj plakala, aj reaguje, aj sa hrá, atď., to je všetko super a na pohotovosť by som nešla. Určite si ju ale doma trošku sleduj, vyskúšaj či nieje hrca aj po nejakom čase úplne mäkká (akoby sa v nej prelievala voda, to by bolo značiť problém) a az keď by sa ti niečo prestalo zdať, tak potom by som šla