icon

Aká bola vaša najvyššia výhra v stieracom žrebe?

19. aug 2026

🙂 podelte sa, kludne anonymne.

Strana
z2
anonym_3401ab
20. aug 2026
@tzatzik

@anonym_3401ab Tiež by ma zaujímalo...

@tzatzik to bude asi nejaka magia alebo okultizmus, diabol zvykne pomoct k majetku. Ake nie je to zadarmo

autor
20. aug 2026
@anonym_3401ab

@anonym_autor co to znamena manifestovala???

@anonym_3401ab ved si to normalne predstavuješ a tu situaciu prežívas,akoby sa uz stala, vies ako by si snivala, ale ten sen si sama vo svojej hlave premietas.

anonym_3401ab
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_3401ab ved si to normalne predstavuješ a tu situaciu prežívas,akoby sa uz stala, vies ako by si snivala, ale ten sen si sama vo svojej hlave premietas.

@anonym_autor fiha to tak malo staci? 🙂

autor
20. aug 2026
@anonym_3401ab

@tzatzik to bude asi nejaka magia alebo okultizmus, diabol zvykne pomoct k majetku. Ake nie je to zadarmo

@anonym_3401ab ale co si sisi🙂??

autor
20. aug 2026
@anonym_3401ab

@anonym_autor fiha to tak malo staci? 🙂

@anonym_3401ab staci, ked clovek vie sam seba presvedci, že sa to stane ;)

anonym_ce1380
20. aug 2026
@anonym_3401ab

@anonym_3401ab vies o tom,ze ked clovek veri celym srdcom a povie hora vstan a chod,tak hora vstane a ide???Tak hovori Jezis.
Takze ked veris celym srdcom,celym bytim tak sa tak stane.

anonym_5c56ea
20. aug 2026

Vzhľadom na to, že rozumiem matematike, pravdepodobnosti a štatistike, nevyhrala som nikdy nič, pretože som si nikdy žiadny žreb nekúpila, pretože to proste nevychádza, je to hlúposť a o peniaze viem prichádzať aj prínosnejších spôsobom.
A vy, ktoré manifestujete vedzte, že manifestuje skoro každý, nikdo si nekupuje žreb s tým, že nechce vyhrať.

anonym_3401ab
20. aug 2026
@anonym_ce1380

@anonym_3401ab vies o tom,ze ked clovek veri celym srdcom a povie hora vstan a chod,tak hora vstane a ide???Tak hovori Jezis.
Takze ked veris celym srdcom,celym bytim tak sa tak stane.

@anonym_ce1380 ale to povedal na ine veci, nie na ziskanie majetku. O majetku povedal, predaj vsetko co mas a rozdaj chudobnym

anonym_3401ab
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja som iba prosila Boha a on mi pozehnal presne to o com som snivala. Uplne nas viedol v zivote a diali sa male aj velke zazraky. Ale tej autosugescii neverim. To sa podari nahodne, ved to uz by vsetci boli multimilionari

anonym_e4d5d2
20. aug 2026

20€ 🙂 žreb Znamenia

tzatzik
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor A vtedy magicky mysľou prepíšeš hodnoty v žrebe, ktoré tam sú už dávno vytlačené, či ako to funguje? 😃

anonym_09dc55
20. aug 2026
@tzatzik

@anonym_autor A vtedy magicky mysľou prepíšeš hodnoty v žrebe, ktoré tam sú už dávno vytlačené, či ako to funguje? 😃

@tzatzik nie, zrejme si k sebe pritiahneš ten výherný žreb, skrátka budeš mať šťastnú ruku

autor
20. aug 2026
@tzatzik

@tzatzik ked sa z toho smejes, tak ti darmo poviem,ako sa to robí,ked si z toho nic neodnesies :D

anonym_09dc55
20. aug 2026
@anonym_autor

@tzatzik ked sa z toho smejes, tak ti darmo poviem,ako sa to robí,ked si z toho nic neodnesies :D

@anonym_autor Ako sa to robí? A ako často si to manifestuješ?

tzatzik
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Tak myslela som, že to bude niečo normálne, nie takýto nezmysel s mágiou 😅

autor
21. aug 2026
@anonym_09dc55

@anonym_autor Ako sa to robí? A ako často si to manifestuješ?

@tzatzik
@anonym_09dc55 to vobec nie je žiadna magia, ale sila myslienky :D ja necarujem.ani tu nerobim.obrady ziadne, zas mi nepreskakuje 😃 Videla si film the secret? Ak nie, pozri si,to je presne o tom. Nie casto to robim, obcas, kee vecer lezim v posteli.

anonym_e2b9f2
21. aug 2026

Nerobíš na pošte? Tam majú nariadené koľko majú predať žrebov a keď nesplnia normu tak je biedna výplata. Musia akýmkoľvek spôsobom propagovať žreby a hazard.
Teraz podľa tvojho návodu budú ľudia manifestovať a skúšať kupovať žreby a ak prehrajú tak málo manifestovali majú skúšať znovu?

Matematika nepustí, tých čo na hazarde prehrá musí byť násobne viac ako tých čo vyhrajú. Ak vyhráš 1000€ na 2€ žrebe tvoju výhru zaplatilo 500 ľudí ktorí prehrali a odišli sklamaný. Buduješ si šťastie na nešťastí iných ľudí.

gabrielkamajeckka
21. aug 2026
@anonym_3401ab

@anonym_3401ab Dobrý deň, nevypisujte hlúposti o mágii, diablovi, či zapredaní duše. Jednoduche nerozumiete danej problematike a to je celé, nestrápňujte sa na internete. Asi ale tušíte, že trepete hovadiny, keď píšete ako anonym a nechcete, aby sa vedelo, kto ste. Manifestácia je veľmi bežný koncept práce so silou myslenia a zámerom. Odporúčila som moju skúsenosť, keďže tu bola téma o výhrach, spomenula manifestáciu a meno pána Michala Drienika, čo mne osobne veľmi pomohlo a môžete z toh očerpať aj vy a zároveň nemusíte, je to vaša voľba, ako väčšina vecí a zážitkov vo vašom živote. Pekný deň a už nemusíte odpísať, nebudem čítať vašu odpoveď.

anonym_0c2ffb
Včera o 00:01

@anonym_autor 250,- Eur

autor
Včera o 06:13
@anonym_e2b9f2

Nerobíš na pošte? Tam majú nariadené koľko majú predať žrebov a keď nesplnia normu tak je biedna výplata. Musia akýmkoľvek spôsobom propagovať žreby a hazard.
Teraz podľa tvojho návodu budú ľudia manifestovať a skúšať kupovať žreby a ak prehrajú tak málo manifestovali majú skúšať znovu?

Matematika nepustí, tých čo na hazarde prehrá musí byť násobne viac ako tých čo vyhrajú. Ak vyhráš 1000€ na 2€ žrebe tvoju výhru zaplatilo 500 ľudí ktorí prehrali a odišli sklamaný. Buduješ si šťastie na nešťastí iných ľudí.

@anonym_e2b9f2 ale ved nikto manifestovat nemusi, ja som.s.tym nezacala. Len sa pytali, co to je,tak som napisala 🙂 a na poste rozhodne nerobim :D viem,ze maju z toho nejake odmeny, ale neviem kolko presne, no vidim,ako sa potešia,ked ai kupim zreb.
S tym ze si budujem šťastie na nestasti inych ani neviem,co dodat. Nezdielam tvoj nazor. Ked to vidis takto, nuz co uz.

autor
Včera o 06:13
@gabrielkamajeckka

@anonym_3401ab Dobrý deň, nevypisujte hlúposti o mágii, diablovi, či zapredaní duše. Jednoduche nerozumiete danej problematike a to je celé, nestrápňujte sa na internete. Asi ale tušíte, že trepete hovadiny, keď píšete ako anonym a nechcete, aby sa vedelo, kto ste. Manifestácia je veľmi bežný koncept práce so silou myslenia a zámerom. Odporúčila som moju skúsenosť, keďže tu bola téma o výhrach, spomenula manifestáciu a meno pána Michala Drienika, čo mne osobne veľmi pomohlo a môžete z toh očerpať aj vy a zároveň nemusíte, je to vaša voľba, ako väčšina vecí a zážitkov vo vašom živote. Pekný deň a už nemusíte odpísať, nebudem čítať vašu odpoveď.

@gabrielkamajeckka presne, nerozumeju, ale hlavne,ze sme sa diablovi zapredali...ach boze

Strana
z2