Aký sen si chcete splniť a na čo šetríte?
Ahojte poďme trošku na pozitívnu tému 🍀😍 aký je váš veľký sen? Na čo si odkladate peniažky? Čo si chcete splniť? 😍 Ja chcem zobrať deti na Maldivy 🥰🌸 možno na ďalší rok /o 2-3 roky. Nech je to poriadna dovča so všetkým 🌸🩷 motivuje ma to teším sa na to a je to dlhodobý cieľ za ktorým idem a pre ktorý "žijem". Plánujem už teraz vyberám ubytko pozerám aké sú tam možnosti výletov porovnávam si ostrovy 🥰🥰😍 čo vás úplne napĺňa? Čo je vaším palivom?
Našetrené mám len sa zatiaľ nvm dokopať k tomu aby som šla do svojej vysnívanéj destinácie
@anonym_autor o 3 roky do Afriky na 3 týždne. Našetrené už mám, čakám kým deti trošku podrastú, aby zvládli cestu.
@anonym_autor Maldivy s detmi? Mozno to este premysli, seriozne potapat sa nebudu a v tej chatke v mori ich zachvilu omrzi zivot......ale super ze myslis aj na buducnost
@anonym_autor Maldivy s detmi? Mozno to este premysli, seriozne potapat sa nebudu a v tej chatke v mori ich zachvilu omrzi zivot......ale super ze myslis aj na buducnost
@martinmmartin na maledivach je normalne ubytko aj na plazi nielen na vode. a je tam toho pre deti fakt vela.🙂
Ja som nikdy nešetrila na konkrétnu vec a ani nemám veľký materiálny sen, peniaze odkladám a prispôsobujem svoje plány a nákupy tomu koľko môžem aktuálne minúť. Vždy som si radšej dopriala viac malých vecí častejšie ako sa roky hnať za jednou veľkou 🙂 Moje sny sú skôr kariérne a čo by som chcela dosiahnuť v tomto smere. Ale rada si prečítam ako to majú iní. 🙂
@martinmmartin tak budú šnorchlovať ,veď tam sa nedá z vody vyliezť ,furt niečo nové
@anonym_autor dôchodok ,teraz decku svadobný dar,potom uz iba dovolenky a motorka
@martinmmartin na maledivach je normalne ubytko aj na plazi nielen na vode. a je tam toho pre deti fakt vela.🙂
@anonym_0f1a55 ok ok . Mne to vzdy prislo ako destinacia na zachranu manzelstva
@anonym_autor na štúdium mojich detí, už teraz sa desím keď pôjdu všetky na vš
@martinmmartin to potom my s mužom by sme sa rozišli,ja som cely čas videla, len jeho ružový šnorchel alebo nič
New York.Tiez chcem ale až ked budu deti staršie, nech si to aj pamätajú, bavi ich to a nemrnčia ze ich bolia nohy 😂
Uf, ani neviem. Ja rada cestujem, ale mne stačí Európa, raz chcem pyramídy v Egypte čo tiež drahé nie je tak a raz Jordánsko ak to bude bezpečnejšie Mrtve more a skalné mesto Petra, ale na to sa financie nájdu. Nemám nejaké sny ako Austrália, New York a podobné. Auto mám práve nové. Ak by som niečo priala si tak nejaký nový domček s pekným pozemkom v dobrej lokalite ale to zase vzhľadom k mojim príjmom nereálne takže na to si nešetrím, to iba ak by som raz podala Loto a vyhrala 😀
@martinmmartin bol si uz s detmi na Maldivach? Maldivy su uzasne, nase 3 deti by tam lietali aj 2x rocne. Nepotrebuju cely den nic, len piesok a ocean a potspacske okuliare.Prvykrat, ked sme tam boli mali 7 rokov, 5 rokov a najmladsi 3 mesiace. Cestovali sme uz vela s malymi detmi, takze nie, nebali sme sa s 3 mesacnym dietatom. A bola to pre mna ta najkrajsia dovolenka. Ziaden stres, jedlo sme si v klude objednali do chatky, ked sa nam nikam nechcelo ist. Plan bol aj teraz cez Velku Noc, ale zial situacia na Blizkom vychode zmenila plany. Pre mna a nas hekticky pracovny zivot s 3 relativne malymi detmi su Maldivy dokonaly reset, oddych a pohoda.
Nejake cestovatelske ciele velmi nemam, zatial nemam s kym, takze neriesim. Tiez ich mam skor v pracovnej oblasti - nejaka riadiaca pozicia, zatial nemam uplne konkretnu predstavu, casom s vykrystalizuje. A akutualne su to skor take drobnosti, na ktore sa uz tesim
@martinmmartin my sme boli 2x-
3 a 5rokov dieta, a nenudil sa absolutne
Ja šetrím skrz toho že mám väčšie príjmy ako výdaje, chcela by som kupovať väčší byt len nie je zatiaľ aký 😊
Chceli by sme chalupu. Takú tip top podľa našich veľmi konkrétnych predstav, niekde na polosamote. Finančne by nám to aj vyslo, no súčasná politická situácia v SR nás akosi odrádza od investovania do ďalšej nehnuteľnosti v tejto krajine. 😩 Tak už pozeráme aj Moravu a snad čoskoro…
Cestovateľské si plním priebežne, momentálne dávam dokopy peniaze na ďalší podnikateľský projekt, asi najnákladnejší doteraz😉 Ak to to dopadne podľa predstáv, tak to raz preberú deti
Ja teda vysnívanú dovolenkovú destináciu nemám ale šetrím peniaze na otvorenie maličkej útulnej detskej kaviarničky u nás v meste. Koncom materskej sa do toho plánujem pustiť. Je to môj sen snáď odjakživa a hodlám si ho splniť 🩵
@martinmmartin to je destinácia na rozpad manželstva 😂😂😂
Byt v malom rezorte, kde nie je či robiť - sily Brona 😂😂
@anonym_autor mojím snom je taktiež exotická dovolenka a verím, že za pár rokov sa to aj splní
Našetrené mám dosť na hocičo okrem vlastného ostrovu či lietadla/jachty. Ale nejaký veľký sen nemám. Iba také menšie že schudnúť, viac turistikovať a cestovať. Nájsť si partnerku. Vymyslieť si nejaký projekt na ktorom by som ešte v živote robil.
Že šetriť 😀😀
Nič také. Ja si už žijem svoj sen. Teraz plánujeme letnú dovolenku, ale nič nejako extra drahé, ale zato na 2 mesiace taký road trip s 2 školákmi a 2 mesačným
Ja teda vysnívanú dovolenkovú destináciu nemám ale šetrím peniaze na otvorenie maličkej útulnej detskej kaviarničky u nás v meste. Koncom materskej sa do toho plánujem pustiť. Je to môj sen snáď odjakživa a hodlám si ho splniť 🩵
@anonym_6db1fc ako otvoris tak rychlo aj zavries.

Ja nemam nijaky sen, setrim, aby sme vedeli predcasne splatit hypoteku a nemali ju pomaly do dochodku :D