icon

Je možné naozaj vyhrať v lotérii?

Dnes o 11:28

ahojte, vyhrali ste niekto uz nejaku vacsiu sumu v lotérii ? Je mi jasne ze to asi ludia velmi nechcu vytrubit do sveta ale poznáte niekto kto vyhral ? ja aj moje okolie si obcas podáme ale nikdy nic, myslite ze da sa realne vyhrat ?

anonym_2ed0ab
Dnes o 11:29

ja a moje okolie nic

anonym_565f51
Dnes o 11:34

Nepoznám nikoho takého, len z novín, no či je to aj pravda, bohvie. Môj otec podáva rovnaký stĺpec s tými istými číslami od 18 rokov, už má cez 70 a podáva pravidelne. Občas chytí piatu cenu.....takže asi tak

billy_jean
Dnes o 11:44

Kamarát vyhral na podanom tickete 35 000 eur. Moja kamoška z mladosti pred 25-30r v Hre o Niké pri kolese vytočila 500 000 SKK, čo boli vtedy veľké peniaze. Ja som vyhrala 2 týždenný pobyt v Grécku pre dve osoby, a min rok nejaký poukaz na dovolenku na Slovensku v hodnote 250 eur. Na žreboch sme mali max. 20 eur výhru.

anonym_3431b7
Dnes o 11:55

Dá sa vyhrať, samozrejme, naozaj je všetko notársky overené a veľké firmy nerobia v tomto žiadne podvody, ale tá pravdepodobnosť je jednoducho veľmi veľmi nízka. O tom je hazard, z niečoho musia na tie výhry zarobiť a aj žiť.

anonym_7fd248
Dnes o 12:04

Je to fakt asi o šťastí my sme na svadbe dostali s manželom 150 žrebov a fakt že rôznych od rôznych ľudí vyhrali sme 16 €

biba_18
Dnes o 12:04

kolega vyhral auto. dokonca dvaja kolegovia. ja lístky do tatralandie haha. a bývalý sused vyhral niečo horibilné, neviem koľko, ale odišiel z roboty a odsťahovali sa s rodinou do tramtárie (ale neviem či to bola športka, los alebo tipoval...)

anonym_4f0d30
Dnes o 12:22

Jeden známy vyhral milión korún . Vtedy boli koruny a bolo to veľmi veľa peňazí. Kupil si za to byt a auto. Ja nikdy nič nevyhrala. 😞

natalia328
Dnes o 12:23

svokor vyhral pred 2-3r 145tis eur. Neviem presne čo to bolo ale nahodny tip. Vyhru som nevyhrala nič, ale v Mobelixe sa točilo koleso štastia a vytočila som 100% vrátenie z nakupu takže super 🙂)

anonym_622cf0
Dnes o 12:27

Poznám pani, ktorej poštárka nanútila žreb a vyhrala hlavnú výhru, tuším okolo 40k, už si presne nepamätám 🙂.

anonym_4f0d30
Dnes o 12:29
@anonym_622cf0

Poznám pani, ktorej poštárka nanútila žreb a vyhrala hlavnú výhru, tuším okolo 40k, už si presne nepamätám 🙂.

@anonym_622cf0 ha ha ha keby ta poštárka vedela že je žreb vyherny tak by si ho nechala.

anonym_622cf0
Dnes o 12:32
@anonym_4f0d30

@anonym_622cf0 ha ha ha keby ta poštárka vedela že je žreb vyherny tak by si ho nechala.

@anonym_4f0d30 presne. Ale aspoň mala snáď poštárka splnené kóty na daný mesiac za to.

midka
Dnes o 12:35

ano poznam,,, este z cias, tusim Malachovska tie zreby tahala,,, bol to Jackpot

anonym_03f50c
Dnes o 12:43

@anonym_autor vyhrala som 11 eur a niekolko krat po 3 eura 🤔

rusalinka
Dnes o 12:46

Hej, posledný deň očkovacej lotérie 1000 eur 😀

lucik194
Dnes o 13:08

kamoska vyhrala auto.

ja som mala obdobie, pred x rokmi, kedy som vyhravala stale, viacere vecné ceny (nikdy nie peniaze).
a bolo toho naozaj dost (kozmetika, pivo, box so syrmi, iphone, listky na vlek....)

anabella000
Dnes o 15:11

V poslednej dobe stále niekto vyhráva v tej lotérii vsetko alebo nič za minulý týždeň padli 3 vyhry 100 000.Ja som tam vyhrala vyhru v druhom a treťom poradí raz 20e a potom 200e.Niekedy skúsim aj loto 5z35.Čísla dávam na ktoré mám v ten deň náladu 😅Nemám nikdy rovnaké čísla.

anonym_0b3f50
Dnes o 15:13

Ja som pres par dnami na lose vyhrala 200eur,neni to loto ale velmi potesilooo.

anonym_2ed0ab
Dnes o 15:22
@anonym_0b3f50

Ja som pres par dnami na lose vyhrala 200eur,neni to loto ale velmi potesilooo.

@anonym_0b3f50 kupujem loesy asi 15 rokov a najviac 50 euro to sa vam na akom podarilo, ja kupujem za 5 a 10 eur a nic

anonym_0b3f50
Dnes o 15:24
@anonym_2ed0ab

@anonym_0b3f50 kupujem loesy asi 15 rokov a najviac 50 euro to sa vam na akom podarilo, ja kupujem za 5 a 10 eur a nic

@anonym_2ed0ab za 20eur,to bol los ohladne hokeja.Som tam mala puk,a ze 2nasobok a tam suma 100eur.Takze 200eur,ako naozaj hned som isla s dobrou naladou do prace.

anonym_fecbd9
Dnes o 15:28

Poznam v mojom okolo osobu co vyhrala lotto, ale podavala cely zivot. Ja podavam cez 4 roky tie iste cisla a nic. Max 4€ som vyhrala 😅

4stanka4
Dnes o 16:05

Mama mala asi 3 roky dozadu na žrebe 500€ a teta vyhrala v T-Com Vianočnej súťaži 1 000 000 sk na tu dobu dosť peňazí. Ja som mala pár krát na žrebe 10-20€ ale vecných cien som povyhravala celkom dosť- napr plazmový televízor na Exprese, CD prehrávač, rôznu kozmetiku, knihy a pod

marianarem
Dnes o 17:59

@anonym_autor Da sa vyhrat, ale pravdepodobnost je nizka, aj ked napriklad cely zivot kazdy tyzden podavas. Ja som si raz ako dieta podala Sportku a hned som vyhrala tu poslednu cenu 🙂 To bol moj jediny pokus s nou, potom som si uz zratala tu pravdepodobnost 🙂 Takisto som raz ako dieta hrala na hracom automate, hned v prvej hre som vyhrala a uz som odvtedy radsej dalej neprovokovala 🙂