Je možné naozaj vyhrať v lotérii?
ahojte, vyhrali ste niekto uz nejaku vacsiu sumu v lotérii ? Je mi jasne ze to asi ludia velmi nechcu vytrubit do sveta ale poznáte niekto kto vyhral ? ja aj moje okolie si obcas podáme ale nikdy nic, myslite ze da sa realne vyhrat ?
Nepoznám nikoho takého, len z novín, no či je to aj pravda, bohvie. Môj otec podáva rovnaký stĺpec s tými istými číslami od 18 rokov, už má cez 70 a podáva pravidelne. Občas chytí piatu cenu.....takže asi tak
Kamarát vyhral na podanom tickete 35 000 eur. Moja kamoška z mladosti pred 25-30r v Hre o Niké pri kolese vytočila 500 000 SKK, čo boli vtedy veľké peniaze. Ja som vyhrala 2 týždenný pobyt v Grécku pre dve osoby, a min rok nejaký poukaz na dovolenku na Slovensku v hodnote 250 eur. Na žreboch sme mali max. 20 eur výhru.
Dá sa vyhrať, samozrejme, naozaj je všetko notársky overené a veľké firmy nerobia v tomto žiadne podvody, ale tá pravdepodobnosť je jednoducho veľmi veľmi nízka. O tom je hazard, z niečoho musia na tie výhry zarobiť a aj žiť.
Je to fakt asi o šťastí my sme na svadbe dostali s manželom 150 žrebov a fakt že rôznych od rôznych ľudí vyhrali sme 16 €
kolega vyhral auto. dokonca dvaja kolegovia. ja lístky do tatralandie haha. a bývalý sused vyhral niečo horibilné, neviem koľko, ale odišiel z roboty a odsťahovali sa s rodinou do tramtárie (ale neviem či to bola športka, los alebo tipoval...)
Jeden známy vyhral milión korún . Vtedy boli koruny a bolo to veľmi veľa peňazí. Kupil si za to byt a auto. Ja nikdy nič nevyhrala. 😞
svokor vyhral pred 2-3r 145tis eur. Neviem presne čo to bolo ale nahodny tip. Vyhru som nevyhrala nič, ale v Mobelixe sa točilo koleso štastia a vytočila som 100% vrátenie z nakupu takže super 🙂)
Poznám pani, ktorej poštárka nanútila žreb a vyhrala hlavnú výhru, tuším okolo 40k, už si presne nepamätám 🙂.
Poznám pani, ktorej poštárka nanútila žreb a vyhrala hlavnú výhru, tuším okolo 40k, už si presne nepamätám 🙂.
@anonym_622cf0 ha ha ha keby ta poštárka vedela že je žreb vyherny tak by si ho nechala.
@anonym_622cf0 ha ha ha keby ta poštárka vedela že je žreb vyherny tak by si ho nechala.
@anonym_4f0d30 presne. Ale aspoň mala snáď poštárka splnené kóty na daný mesiac za to.
@anonym_autor vyhrala som 11 eur a niekolko krat po 3 eura 🤔
kamoska vyhrala auto.
ja som mala obdobie, pred x rokmi, kedy som vyhravala stale, viacere vecné ceny (nikdy nie peniaze).
a bolo toho naozaj dost (kozmetika, pivo, box so syrmi, iphone, listky na vlek....)
V poslednej dobe stále niekto vyhráva v tej lotérii vsetko alebo nič za minulý týždeň padli 3 vyhry 100 000.Ja som tam vyhrala vyhru v druhom a treťom poradí raz 20e a potom 200e.Niekedy skúsim aj loto 5z35.Čísla dávam na ktoré mám v ten deň náladu 😅Nemám nikdy rovnaké čísla.
Ja som pres par dnami na lose vyhrala 200eur,neni to loto ale velmi potesilooo.
Ja som pres par dnami na lose vyhrala 200eur,neni to loto ale velmi potesilooo.
@anonym_0b3f50 kupujem loesy asi 15 rokov a najviac 50 euro to sa vam na akom podarilo, ja kupujem za 5 a 10 eur a nic
@anonym_0b3f50 kupujem loesy asi 15 rokov a najviac 50 euro to sa vam na akom podarilo, ja kupujem za 5 a 10 eur a nic
@anonym_2ed0ab za 20eur,to bol los ohladne hokeja.Som tam mala puk,a ze 2nasobok a tam suma 100eur.Takze 200eur,ako naozaj hned som isla s dobrou naladou do prace.
Poznam v mojom okolo osobu co vyhrala lotto, ale podavala cely zivot. Ja podavam cez 4 roky tie iste cisla a nic. Max 4€ som vyhrala 😅
Mama mala asi 3 roky dozadu na žrebe 500€ a teta vyhrala v T-Com Vianočnej súťaži 1 000 000 sk na tu dobu dosť peňazí. Ja som mala pár krát na žrebe 10-20€ ale vecných cien som povyhravala celkom dosť- napr plazmový televízor na Exprese, CD prehrávač, rôznu kozmetiku, knihy a pod
@anonym_autor Da sa vyhrat, ale pravdepodobnost je nizka, aj ked napriklad cely zivot kazdy tyzden podavas. Ja som si raz ako dieta podala Sportku a hned som vyhrala tu poslednu cenu 🙂 To bol moj jediny pokus s nou, potom som si uz zratala tu pravdepodobnost 🙂 Takisto som raz ako dieta hrala na hracom automate, hned v prvej hre som vyhrala a uz som odvtedy radsej dalej neprovokovala 🙂

ja a moje okolie nic