S čím sa najradšej chválite v živote?
S cim sa najradsej chvalite či uz tu alebo s vkutocnom zivote? Majetok? vzhlad? vztahy? praca? sikovnost? .... pripadne nieco ine? U mna je to napriklad vysportovana postava a vzhlad. a majetok ktory je nadobudnuty mojou pracou a sikovnostou. A vy?
@anonym_771904 pod slovom samozivitelka myslis vyciciavanie penazi od otca dietata a vychvalovanim sa ze si samozivitelka? V takom pripade este to si zabudla pridat ako chvalenie sa.
@anonym_autor nie si ty nahodou chlap?🤣a co pipik?tym sa nechvalis?hrdina anonym?🤣
@anonym_autor chvályhodné hodnoty sú skôr tie nehmotné. Ale asi tuším, že tam nemáš veľmi čo ukázať 😉
Ako chlap len zasnem, ze niektore mate problem s tym s cim sa niektore ine chvalia 🙂 dobreee...tak podmne do seba 🙂
@anonym_771904 pod slovom samozivitelka myslis vyciciavanie penazi od otca dietata a vychvalovanim sa ze si samozivitelka? V takom pripade este to si zabudla pridat ako chvalenie sa.
@anonym_autor Tak toto dokáže napísať jedine trápka, ktorá sa chváli postavou a "majetkami" alebo teda, ktorá má vôbec potrebu chváliť sa pred inými čímkoľvek 👎
@anonym_autor Samochvála smrdí. Nie je ti to trápne? Cítiš potrebu chváliť sa tým, že máš vyšportovanú postavu a nejaký majetok? Mňa to ale vôbec nezaujíma. A teda neviem či to vôbec niekoho zaujíma. Buď spokojná sama so sebou, je to OK. Ale chváliť sa tým? Čo tak pokecať si so psychológom?
@anonym_autor nechvalim sama seba, ale ak niečo upečiem, kľudne poviem, že sa mi podaril nový zákusok a bol super 👍. Všetci okolo ma poznajú, vedia aj vidia, ako žijeme .

@anonym_autor nemam potrebu sa chvaliť, žijem si spokoojný život. Čim menej ľudia vedia tym je to lepšie