S čím sa najradšej chválite v živote?
S cim sa najradsej chvalite či uz tu alebo s vkutocnom zivote? Majetok? vzhlad? vztahy? praca? sikovnost? .... pripadne nieco ine? U mna je to napriklad vysportovana postava a vzhlad. a majetok ktory je nadobudnuty mojou pracou a sikovnostou. A vy?
@anonym_771904 pod slovom samozivitelka myslis vyciciavanie penazi od otca dietata a vychvalovanim sa ze si samozivitelka? V takom pripade este to si zabudla pridat ako chvalenie sa.
@anonym_autor nie si ty nahodou chlap?🤣a co pipik?tym sa nechvalis?hrdina anonym?🤣
@anonym_autor chvályhodné hodnoty sú skôr tie nehmotné. Ale asi tuším, že tam nemáš veľmi čo ukázať 😉
Ako chlap len zasnem, ze niektore mate problem s tym s cim sa niektore ine chvalia 🙂 dobreee...tak podmne do seba 🙂
@anonym_771904 pod slovom samozivitelka myslis vyciciavanie penazi od otca dietata a vychvalovanim sa ze si samozivitelka? V takom pripade este to si zabudla pridat ako chvalenie sa.
@anonym_autor Tak toto dokáže napísať jedine trápka, ktorá sa chváli postavou a "majetkami" alebo teda, ktorá má vôbec potrebu chváliť sa pred inými čímkoľvek 👎
@anonym_autor Samochvála smrdí. Nie je ti to trápne? Cítiš potrebu chváliť sa tým, že máš vyšportovanú postavu a nejaký majetok? Mňa to ale vôbec nezaujíma. A teda neviem či to vôbec niekoho zaujíma. Buď spokojná sama so sebou, je to OK. Ale chváliť sa tým? Čo tak pokecať si so psychológom?
@anonym_autor nechvalim sama seba, ale ak niečo upečiem, kľudne poviem, že sa mi podaril nový zákusok a bol super 👍. Všetci okolo ma poznajú, vedia aj vidia, ako žijeme .
@anonym_autor neviem ako tvoje dieťa, no moje ma stojí minimálne 800€ mesačne a pripočitaj ešte OČR, opatrovateľku, ušlú mzdu, starostlivosť 24/7, platenie pobytov v nemocnici, odrieknutíe si koníčkov, fitka, kozmetiky, napredovania v mojej profesii prostredníctvom ďalších školení. Otecko zaplatí mesačne 250€ a tankovanie, opravy v domácnosti, nové spotrebiče, hypotéka, energie, strava, poplatky do školy, knihy, krúžky, diétne potraviny, lieky, strojček na zuby, športová výstroj, výlety, zmrzlina, oblečenie, obuv, kredit na mobil, internet to všetko a hore spomenuté ho už nezaujíma.
Takže keď mne povieš ty chudera do oči že vycuciavam otca dieťaťa, tak ti takú natiahnem cez papuľu, že ti všetky zuby vyletia ty jeblina jebnutá.
Rada sa pochvalim ked si nieco nove kupim, aj pred par dnami som si kupila 4 saty za 14 e v charity shope. Fotku som poslala sestre aj kamoske a mala som to aj tu na svojom profile 💪🏼😁 stale sa z toho tesim 🤩
@anonym_autor nechválim sa ničím.Komu by som sa mala a prečo?Mám šikovné dieťa to viem pochváliť aj cudzim
Chvalit sa vzhladom je riadne trapne. To,ze vyzeras ako vyzeras je zasluha tvojich rodicov a nie teba. Ak aj mas upravy,je to zase zasluha chirugov a nie tvoja. Jedine tak tou vysportovanou postavou sa mas pravo chvalit. Tak zosadni z toho jednorozca naspat na zem.
Vyštudovala som phdr. A svojou vlastnou poctivou húževnatosťou.. A sama som odišla žiť do zahraničia na vlastnú päsť
Ja sa musim pochvalit,my zeny,krehke stvorenia sme dnes dostali od zamestnavatela 2 popradske kavy,a kilo cukru.Kedze robime aj nocne,toto je jeden z mnohych benefitov v praci,a tiez 100eur ako bonus za to,ze sme zeny.
@anonym_autor dobre sa chváli samé😉
@anonym_autor ,čo z toho ,že máš možno krásnu postavu a veľký majetok,keď v hlave prievan.To sa veru nemáš čím chváliť.

@anonym_autor nemam potrebu sa chvaliť, žijem si spokoojný život. Čim menej ľudia vedia tym je to lepšie