icon

Ako prebieha jazyková skúška na PhD na Alžbete?

sv1411
7. máj 2025

Ahojte,

chcem sa opýtať, ako prebiehala jazyková skúška na Phd pohovore ?
Ďakujem 🙂.

nyusika
7. máj 2025

takto...to ty sa tam chystas ? 😀 😀 😀

vysoka skola Alzbeta je TOP 😀

sv1411
autor
7. máj 2025
@nyusika

takto...to ty sa tam chystas ? 😀 😀 😀

vysoka skola Alzbeta je TOP 😀

@nyusika Popri práci, je to najlepšia voľba 🙂. Ale tá jazyková skúška ma odrádza :D

nyusika
7. máj 2025
@sv1411

@nyusika Popri práci, je to najlepšia voľba 🙂. Ale tá jazyková skúška ma odrádza :D

@sv1411
vola sa Univerzita svatej Alzbety...a pokial je jazykoca skuska to jedine, co ta odradza, tak to nam vsetkym odlahlo 😀 😀 😀

beata_k
7. máj 2025
@nyusika

@sv1411
vola sa Univerzita svatej Alzbety...a pokial je jazykoca skuska to jedine, co ta odradza, tak to nam vsetkym odlahlo 😀 😀 😀

@nyusika Je rozdiel vysoka skola a univerzita. A toto tu je vysoka skola, ktora sa k univerzite ani nepriblizuje...

nyusika
7. máj 2025
@beata_k

@nyusika Je rozdiel vysoka skola a univerzita. A toto tu je vysoka skola, ktora sa k univerzite ani nepriblizuje...

@beata_k no...ale vola sa tak

beata_k
7. máj 2025
@nyusika

@beata_k no...ale vola sa tak

@nyusika Vola sa Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety

https://www.vssvalzbety.sk/

nyusika
7. máj 2025
@beata_k

@nyusika Vola sa Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety

https://www.vssvalzbety.sk/

@beata_k mas pravdu...ja to poznam ako univerzita svatej alzbety, asi to bolo tak kedysi (mozno)...alebo to ja proste poznam pod zlym nazvom.

beata_k
7. máj 2025
@nyusika

@beata_k mas pravdu...ja to poznam ako univerzita svatej alzbety, asi to bolo tak kedysi (mozno)...alebo to ja proste poznam pod zlym nazvom.

@nyusika Ak to niekto volal univerzita, tak urazal ine univerzity. Ono nejde len o nazov. Univerzita, to je uplne iny level od vysokej skoly.

lia2929
7. máj 2025

Napisete mi prosim niekto sukromne o tej škole viac ? Preco ma take negativne recenzie ?

nyusika
7. máj 2025
@beata_k

@nyusika Ak to niekto volal univerzita, tak urazal ine univerzity. Ono nejde len o nazov. Univerzita, to je uplne iny level od vysokej skoly.

@beata_k chapem, tiez tuto instituciu povazujem za uplne podradnu...titul na istotu, ak niekto potrebuje kvoli praci.

beata_k
7. máj 2025
@nyusika

@beata_k chapem, tiez tuto instituciu povazujem za uplne podradnu...titul na istotu, ak niekto potrebuje kvoli praci.

@nyusika V tom s tebou suhlasim

lenkasarka
7. máj 2025
@lia2929

Napisete mi prosim niekto sukromne o tej škole viac ? Preco ma take negativne recenzie ?

@lia2929 preto,že tam dostane titul aj tvoj pes

lia2929
7. máj 2025
@lenkasarka

ninazemna
7. máj 2025
@lenkasarka

@lenkasarka To ste mali hneď povedať, že psíček je katolík.

lenkasarka
7. máj 2025
@ninazemna

@lenkasarka To ste mali hneď povedať, že psíček je katolík.

@ninazemna v pohode aj keby bol ateista,alebo aj moslim

ninazemna
7. máj 2025
@lenkasarka

@ninazemna v pohode aj keby bol ateista,alebo aj moslim

@lenkasarka To je z vtipu o pánovi, ktorý prišiel za farárom, aby pochoval psíka. Ale celkom sa hodí.

lenkasarka
7. máj 2025
@ninazemna

@lenkasarka To je z vtipu o pánovi, ktorý prišiel za farárom, aby pochoval psíka. Ale celkom sa hodí.

@ninazemna jaaaj takto 😂

sv1411
autor
8. máj 2025

Vidím, že čitateľská gramotnosť je nulová. Na moju otázku nula odpovedí :D

lokol
Autor odpoveď zmazal
lokol
17. máj 2025

Ahoj, dostala si odpoveď na svoju otázku lebo aj mňa to zaujíma, a chcel by som tento rok poslať prihlášku na doktorandské štúdium, je tu niekto kto tam studuje doktorandské, alebo bol na prijímacích skúškach aby nam odpovedal na otazky ?

lokol
17. máj 2025

@sv1411 Ahoj, dostala si odpoveď na svoju otázku lebo aj mňa to zaujíma, a chcel by som tento rok poslať prihlášku na doktorandské štúdium, je tu niekto kto tam studuje doktorandské, alebo bol na prijímacích skúškach aby nam odpovedal na otazky ?

sv1411
autor
17. máj 2025

Ahoj, bohužiaľ nie :/ poď aspoň nebude sám :D