icon

Akú školu študovať pre dobrý plat na Slovensku?

20. feb 2024

Ahojte rozhodujem sa co studovat a vobec neviem netaha ma to vyslovene k nicomu ze by som si povedala ze wau toto je moj smer. Studovala som farmaciu ale tam mi doslo ze to proste nie je pre mna nebavila by ma ta praca tak som to ukoncila. Neviem co ist studovat. Chcela by som aby som si po skole mohla najst dobre platenu pracu - to je prve kriterium a druhe aby sa to dalo studovat aj externe lebo chcem pracovat popritom a tretie aby ta skola bola na Slovensku. Nekritizujte ma prosim za to ze sa neviem rozhodnut ja chcem len pohlady na jednotlive skoly na SK s ktorymi mate skusenost ze ste si nasli dobru pracu aj mimo Bratislavy. PS: IT skola urcite nie k tomu nemam vztah

Strana
z3
mabenn
15. feb 2025

@svokrinjazykmonika ja si myslim ze s takym arogantnym nastavenim je uplne jedno co pojde studovat 😀 caka ju to iste vsade...

zmrzlinka8
15. feb 2025

@annyejnji ambulanciu má lekár, nie psychológ, ten študoval filozofickú fakultu.
keď už, tak psychiater, ten je lekár

marca12
15. feb 2025

Dobuducna budu potrebne odbory ako ekologia,ochrana klimy,klimaticke zmeny...pohladaj,ake odbory je mozne studovat v tejto oblasti.

Strana
z3