Cesta k hereckému snu
Ahojte baby. Moja známa učila jedno dievča ktoré má za švagrinú jednu bývalú herečko a dcéra známej sa extrémne moc chce stať herečkou je to jej sen od detstva a vkuse má nápady... Castingy skúšali aj budú lenže nehľadajú jej vekovú kategóriu takže navrhla či by jej mama napísala tej jej bývalej žiačke a niečo vraj v tom zmysle či by sa za ňu prihovorila tej bývalej herečke, lenže ju nevidela 15 rokov a zdá sa nám to také čudné. Čo myslíte?
Nehľadajú jej vekovú kategóriu a keď sa prihovorí bývalá herečka za cudzie dieťa zrazu začnú?
Co ma byvala herecka s castingom deti? Ak sa chcete strapnit,tak smelo do toho...
Slecne vysvetliť,ze aj herectvo sq studuje a ze existuje prislovie Vyčkaj času,jak hus klasu.
@petra1216 chce sa stat extremne hereckou? kolko ma rokov?
najprv sa prihlasit do zusky na hudobno-dramaticke umenie, pohladat v okoli nejake ochotnicke divadelne zoskupenie, a potom ist na konzervatorium a medzitym chodit na kastingy.
ked chce byt extremne hereckou, to este neznamena, ze ju budu milovat kamery od prveho okamihu, musi aj ovladat nejake zaklady herectva.

Coze? Toto mozes mysliet jedine tak zo srandy. Vypisovat neznamej zene, co bola niekoho ziacka, aby sa prihovarala na kastingoch? Si odkial spadla? Nech dievca chodi po kastingoch. Neustale sa hladaju ludia do roznych komparzov, serialy, filmy, televizne relacie. Si co mysli?