icon

Dá sa zvládnuť externé štúdium popri deťoch?

monikapaprnakova
26. okt 2024

Ahojte , chcem sa informovať ak má niekto skúsenosti so štúdiom na ped fakulte v BB -predskolska pedagogika
Dá sa to externé zvládnuť aj po 30tke s dvomi deťmi prácou a bez muža ? Nemyslím finančne. Určite to nebude ľahké zvladnut .. najlepšia by bola skúsenost nejakej maminy. Či sa dá nejako si pomáhať . Spolupracovať . A všetko to skĺbiť .??? Veľmi chcem , veľa znesiem. ale jedine moje obavy sú aby som nevyhorela ako fakľa ak je to ozaj príliš náročné.

kavasmliekom
26. okt 2024

Ja som chcela, ale neviem ako to je s prednáškami a skúškami, lebo ja som mala predstavu o externom štúdiu takú, že vsrtko bude online 😄 lebo nemám kde ani komu nechať deti a v našom meste ani nie je žiadna škola, čiže ešte aj dochádzať 🙈

monikapaprnakova
autor
26. okt 2024

@kavasmliekom a odkiaľ ste ak sa môžem opýtať? 🙂

Čo sa týka tých prednášok a skúšok by ma tiež presne zaujimalo..

kaktusik007
27. okt 2024

co ja mam info od kolegyne, prednasky mala prioritne v piatky, sobotu vynimocne. A kedze cesta do BB jej zaberala 2,5 hodiny --- po roku prestupila inde, ze bol masaker o 18:00 sadnut do auta a este cez dve hodiny soferovat.

@kavasmliekom tak to naozaj nefunguje 🙂 studujem na UKF, mali sme aj jednu online skusku - avsak prist sme museli osobne a prednasajuca nam pozerala na displeje notebookov ;)

ono celkovo online studium nie je dobre, ta interakcia medzi spoluziakmi je dolezita ;)

lucy94
29. okt 2024

@monikapaprnakova ahoj už aj študuješ alebo len uvažuješ ? 🙂

monikapaprnakova
autor
29. okt 2024

@lucy94 uvažujem 🙂

lucka201292
18. jan 2025

@monikapaprnakova ahoj ja ja mam 2,5 rocneho syna, teraz som si nedavno podala prihlasku, tak som zvedava co ma caka. Si z BB?

lucy94
12. apr 2025

@monikapaprnakova ahoj , tak ako si sa rozhodla ideš začať ?

kuggis
12. apr 2025

Ja som uvažovala, a aj som rýchlo douvažovala...ten piatok je úplne na nič...tak som si dala prihlášku do Trnavy ,tam sú prednášky cez víkend v sobotu