Diplomovaná sestra - štúdium v Českej republike a uznávanie v SR
Chcela by som ísť študovať do čiech diplomovanu sestru lebo je to tam ľahšie ( vychádzajú viac v ústrety zamestnaným) ale údajne Slovensko neuznáva tieto školy? Chcela by som ísť pracovať do ados a tam to vraj neuznávajú? Čo by ste robili na mojom mieste?
Musíš si dať len uznať vzdelanie na príslušnom inštitúte 😊
Neuznava sa to nahodou cez ministerstvo?
@lisymbia veď to,že som sa pýtala a vraj to neuznávajú aj keby to mám uznané cez ministerstvo. Ja tomu absolútne nechápem prečo nie
vystudovala aj ostala by som pracovať v česku
Musíš si dať uznať maturitu v ČR trvá to dva mesiace. Plus je to tam ľahšie lebo tam sa da študovať diplomovana sestra externe
Ahoj ja idem do vsetina na dis - uznávajú , mám to potvrdené min. zdravotníctva .
To by potom neuznávali diplom ani lekára , ktorý študoval napr na LF v Prahe ? 🥴 A keď tak treba kontaktovať danú ados , ale to by som sa pozrela na to , ako ti povie , že ti neuzná diplom z CZ školy 🥲
kde sa da studovat externe diplomovana sestra v CR? Prosim Vas, napiste mi. Dakujem
Voš agel Ostrava český tešín a určite nie kde viem že v škole agel stojí externe 80€ polrok
@mariamaruska v každom väčšom meste 🙂 a pokiaľ máš napr vs - URGENT a urobíš rozdielové skúšky tak sa dá ísť aj do vyššieho ročníka . Idem to skúsiť tento rok .

Však sa opýtaj rovno tam kde chceš robiť čo potrebuješ.