Existuje externé štúdium zdravotná sestra alebo praktická asistentka?
Ahojte chcela by som sa opýtať či existuje externé štúdium večerné na bakalára zdravotná sestra lebo viem že na praktickú asistentku sú dva roky ktoré končia maturitou externé štúdium ale ako je to s vysokou školou Lebo som zatiaľ našla iba všetko ohľadom denného štúdia ja by som chcela externé Ak by to bolo možné alebo diplomovanu sestru
@lenka1989 tak s tou hygienou mám problém aj ja. PReto zvažujem také odd. kde toho toľko nieje, príp. ambulanciu. Ja nemám problém s odbermi, injekciami a inými výkonnmi. Len tie pototo plienky mi vadia.
Ahojte, hlási sa niekto tento rok na zdravotnú školu večernú, na Strečniansku do Petržalky?
Ahojte Je tu niekto aj z východu kto sa chystá na štúdium diplomovana sestra?
A ďalej na Bc?
Dakujem
@buxus24 prečo chceš ísť na diplomovanú a potom na Bc? Veď choď rovno na Bc.
@kvetinka75 neviem ci môžem Strednu som koncila ako zdravotnícky asistent.a študovať budem popri zamestnaní.dlho som v zdravotníctve nerobila ale teraz sa tam vraciam
@buxus24 stačí ti to. U nás v NR napr., nemusíš vôbec pracovať v zdravotníctve a ani mať SZŠ a môžeš študovať externe.
Dievcata, ktore studujete alebo planujete zacat studovat a chce sa vam pokecat, pridajte sa do sukromnej skupiny
https://www.modrykonik.sk/group/12752/
@kvetinka75 kukala som podmienky a je tam ze to vyžadujú aby si mala szš

@agnes0610 ja som bola prijatá ešte bez prijímačiek. Ale vraj boli iba nejaké základy. Ale aké neviem, nejako som sa o to nezaujímala