Externe štúdium na Fakulte práva Paneurópskej vysokej školy
Ahojte, chcela by som sa spýtať či je tu niekto kto študuje Bc. na paneurópskej vysokej škole externe štúdium. Chcem sa spýtať či vyučovanie externe prebieha cez víkend a či je to prezenčné, alebo sa nemusí vôbec chodiť alebo ako to funguje.
Zaujímavé....Ja som si myslela, že hentej pseudo škole zobrali akreditáciu. A zvlášť na práve
@petracandle Tiež ma to prekvapuje. Ale predpokladám, že sa nemusí chodiť vôbec, snáď iba na konci po "diplom".
mám pár bývalých kolegov z tejto univerzity a sú šikovní a dobre sa uplatnili, jeden mimo Sk, mal medzinárodné právo u nás sa krátko ohrial, dostal dobrú ponuku mimo Sk, takže asi to nie až taká "nemožná" škola
@petracandle Tiež ma to prekvapuje. Ale predpokladám, že sa nemusí chodiť vôbec, snáď iba na konci po "diplom".
@ivka225 toto čo píšeš ai platí pre politikov ale nie pre bežných študentov
pardon som napísala univerzity, je VŠ nie univerzita
@ivka225 áno, ale ak nemá odbor akreditáciu, tak nemôže dostať titul, a predpokladám, že len o ten autorke ide (ak by jej totiž išlo o kariéru a vedomosti, tak by išla na poriadnu školu)
@6daniela6 “nemusi vobec chodit”- pobavila si, nie nie staci si prist pre diplom 🤦🏻♀️
@6daniela6 chceš študovať alebo si prísť len tak pre diplom? Na iných vysokých školách to takto nefunguje, treba chodiť do školy aj prezenčne
@6daniela6 chceš študovať alebo si prísť len tak pre diplom? Na iných vysokých školách to takto nefunguje, treba chodiť do školy aj prezenčne
@didiba1986 viem, mám jednu vysokú školu už za sebou, takže tieto blbe reči si nechajte pre seba. Pokiaľ neviete poradiť ohľadom čoho som sa pýtala, váš komentár ste nemuseli ani pridávať, ďakujem

Zaujímavé....Ja som si myslela, že hentej pseudo škole zobrali akreditáciu. A zvlášť na práve